Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok csak szerintem elfogadh...

Lányok csak szerintem elfogadható ha én miközben várok a buszra és pisilnem kell elmegyek egy fal mögé ami eldugott hogy elintézem a pisit, más is van így ezzel? Baj ha otthagyom a zsepimet hozzáteszem városba van ezért nem büntethetnek meg? 17/L

Figyelt kérdés

(Nállunk ez mindennapos gyakran együtt megyünk a csajokkal) dolog Privátorka nem válaszolok!

Válaszokat köszönöm

#pisi #pisilés #közös pisilés #Városba pisilés #Köztéri pisilés
2022. jún. 1. 14:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
0%
Am joghallgató vagyok, csak mondom, én is ügyvéd leszek. :)
2023. jún. 24. 12:40
 42/61 anonim ***** válasza:
100%
*Hihetetlen, hogy számodra*kevésbé* elfogadhatóbb
2023. jún. 24. 12:50
 43/61 anonim ***** válasza:
100%
#41 Csak a műveltség, az illem, és az intelligencia hiányzik, de mindegy
2023. jún. 24. 12:52
 44/61 anonim ***** válasza:
0%
Nem is ismersz. Jó, csinálok néha hülyeséget, de ennek semmi köze a műveltségemhez. Te is biztos voltál már tök részeg.
2023. jún. 24. 13:30
 45/61 anonim ***** válasza:
50%
Kata, 2006-osként hogy vagy 22 éves?
2023. jún. 24. 13:31
 46/61 anonim ***** válasza:
100%
A 40-es művelt, illedelmes, intelligens ügyvédről írt.
2023. jún. 24. 13:33
 47/61 anonim ***** válasza:
100%

Bár én nem a 43-as válaszoló vagyok, hanem másik, de én például nem, nem voltam.

2023. jún. 24. 13:35
 48/61 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy a 2006-os évszám szerepel a becenevemben, nem jelenti, hogy akkor is születtem...

Hát ha nem voltatok még hullarészegek, jó nektek. Én a mának élek, ami néha szívás.

2023. jún. 24. 14:38
 49/61 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell automatikusan az utcán pisilni, kakilni. Én mindig fogom emiatt a fejem. Nem egyszer látom, hogy a pasi a nyílt utcán veszi elő a szerszámát és locsolja is az első fát vagy a nő kicsit arrébb megy, de nem zavarja, hogy így is mindenki látja, tolja le a gatyát-bugyit és elereszti magát - miközben kb 50 méterre ott a nyilvános wc...

Ha ennyire nem akarnak fizetni, akkor meg csak kb 3 percet kéne sétálniuk a legközelebbi ingyenes wchez.

Én nem tudom, mikor jött ez divatba, de kb az emberek java már nem is zavartatja magát, ahol rájuk jön a pisilhetnék ott eleresztik magukat.

Ráadásul már elfogadott... Mindig ha mennek az emberek és látnak egy pisilő valakit, illedelmesen elnéznek másfele és egy szót sem szólnak. Már nem is zavarja őket. Odáig jutottunk, hogy az utcán pisilés egy teljesen hétköznapi dologgá vált.

Remélem nem arrafele haladunk, hogy majd teljesen elfogadott lesz, hogy amíg a közértben válogatom a paradicsomot, mellettem egy nő letolja a gatyát-bugyit és a padlóra pisál, mert épp ott jött rá a szükség.

2023. jún. 24. 18:42
 50/61 anonim ***** válasza:
25%

Szerinted rosszabb dolog az utcán pisálni, mint bugyiban?

Ha azt látnád, hogy egy csomóan bepisálva járkálnak, az jobb lenne.

Nem tudom, te hol laksz, de az én életteremben nem nagyon vannak nyilvános wc-k. Sem a munkahelyem, sem a kedvenc bulihelyem, sem a lakásom közelében. Az út meg mindenhonnan jó hosszú hazáig, többet nem akarok soha bepisálni. Én eddig még soha nem pisiltem nyilvános helyen, de ezentúl inkább az, mint a bugyi.

2023. jún. 24. 22:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!