Lányok csak szerintem elfogadható ha én miközben várok a buszra és pisilnem kell elmegyek egy fal mögé ami eldugott hogy elintézem a pisit, más is van így ezzel? Baj ha otthagyom a zsepimet hozzáteszem városba van ezért nem büntethetnek meg? 17/L
(Nállunk ez mindennapos gyakran együtt megyünk a csajokkal) dolog Privátorka nem válaszolok!
Válaszokat köszönöm
"hozzáteszem városba van ezért nem büntethetnek meg"
Dehogynem, ezt rosszul tudod.
Igaza van mindenkinek, aki nem tartja jónak igazán, de íme az én történetem.
Buliból mentem haza két barátnőmmel, elég sokat megittunk mind a hárman, kellett már pisilnünk, nekem kakilnom is. Az egyik barátnőm bement a buszmegálló mögé és ott kipisilte magát, mi viszont a másik barátnőmmel még mondtuk is neki, h ez ciki.
A buszon már megbántam, hogy én nem pisiltem, elképesztő fájdalmaim voltak, annyira kellett már.
Aztán a többire csak halványan emlékszem, mert nem voltam valami józan, de az biztos, hogy mire hazaértem, már be voltam pisilve, meg a barátnőm is.
Levettem a ruhám, és bedőltem az ágyba.
Reggel, mikor fölébredtem, iszonyatos bűz csapta meg az orrrom.
Ránéztem a földön heverő bugyimra, és tiszta kaki volt, ahogy az egész ágyneműm is, amit a fenekemmel összekentem.
Szóval tanulság: egyrészt ne igyátok tökrészegre magatok, másrészt ha már nagyon kell, akkor pisiljetek és kakiljatok az utcán. Higgyétek el, jobb, mint a bugyitokba.
22/L
Igen, a szórakozóhelyeken van wc, de ott még nem kellett mennünk. Hazafelé jött ránk.
Tudom, hogy nem jó ennyit inni, oké? De ne mondd, hogy te még soha nem voltál részeg?
Az utcán szarni nem állatias, megelőzhető vele a beszarás.
"a földön heverő bugyimra, és tiszta kaki volt, ahogy az egész ágyneműm is, amit a fenekemmel összekentem"
Ezt nem magyarázza az, hogy mit csináltál az utcán. Otthon gondolom van WC, ahogy tiszta fehérnemű, pizsama is.
#38-as
Igen, mivel az utcán nem csináltam semmit. Épp ez az, hogy kellett volna.
Otthon van WC, pizsama, meg fehérnemű is, de hullarészeg voltam, levetkőztem, aztán kidőltem. Csak annyit fogtam föl, hogy valami nem oké, de tisztálkodni már nem voltam képes.
#37-es, igazad van. De annyit igazítanék, hogy a bnőm sem a buszmegállóban csinálta, hanem mögé ment az árokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!