Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha még senkinek...

Mit tegyek, ha még senkinek se kellettem?

Figyelt kérdés

Teszek azért, hogy találjak valakit, fenn vagyok társkeresőkön, járok rendezvényekre (akár egyedül is) stb. De ez nem elég.

Fiúk is, lányok is visszautasítottak. Lassan azt érzem, hogy mindegy mit teszek, örökre egyedül maradok és nem fog szeretni senki.

Ezek miatt én is egyre inkább utálom magam (nem ez az oka, hogy nem kellek senkinek, ez következmény, hisz amíg optimista voltam, addig se érdekeltem senkit).

Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy minél inkább utálom magam, annál kevésbé fogok kelleni bárkinek, és akkor méginkább fogom utálni magam és ez egy öngerjesztő spirálhoz vezet. Ebből akarnék kitörni, de nem tudom hogyan lehetne.

Komoly kapcsolatban gondolkozok, de egyre inkább eszembe jut, hogy mi lenne, ha összefeküdnék egy-két sráccal, hátha az segítene, hogy legalább addig szeretve érezzem magam és úgy-ahogy rendbehozza az önértékelésem.

Kérlek adjatok tanácsot, mert nem tudom, hogy mit tudnék tenni.

20F (bi)

2022. máj. 31. 23:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem, 10-es, nem a tanácsokkal vitatkozok, hanem a hülyeséggel (#5 például egy korrekt tanácsot írt, amit köszönök neki).

Számomra felfoghatatlan ez a bifób hozzáállás. Igen, mindkét nem játszik nálam. So what?

Tudom mit jelent hűségesnek lenni. Monogám természetűnek tartom magam, és ha összejövök valakivel, akkor pont nem fog érdekelni, hogy milyen csinos lány/helyes srác sétál el mellettem. Jól néz ki, igen, elismerem. De meg fogom tisztelni azzal a párom, hogy bármilyen jól néz is ki az illető és bármennyire is kínálkozó az alkalom, nem fogom megcsalni. Ha én eljutok valakivel addig, hogy összejöjjek vele és a páromnak hívjam, akkor nem fogom a háta mögött kavarni a sz@rt. Én komolyan gondolom (ő hozzám tartozik és én hozzá tartozom).

Ez nem az irányultságon múlik szerintem, hanem a személyiségen. Ha olyan a személyisége, akkor egy hetero is meg fogja csalni a párját, legfeljebb később talál rá partnert.

#5-nek külön meg szeretném köszönni a válaszát

2022. máj. 31. 23:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Elsőnek lelkileg és mentálisan kell helyrejönnöd. Eltorzult a személyiséged, lelkivilágod.

Mivel a társadalomban élő emberek legnagyobb része hasonlóképp beteg (eltorzult személyiség, értékrendi válság, stb.), így a gyógyulás titkát nem ott fog megtalálni.

A gyógyulás, évekbe fog telni.

2022. jún. 1. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!