Pszichésen belebetegedtem abba, hogy nem kellettem soha senkinek?
Sosem szeretett senki mint férfit. Egyszerűen a rosszullét határán állok (fejfájás, mellkasi fájdalom) amikor belegondolok abba a ténybe, hogy senki nem tekint rám férfiként. Nem vagyok nagydarab, sőt kifejezetten vékony vagyok de férfias vonásaim vannak, van szőrzet, stb. Mégis úgy érzem magam mint egy evolúciós zsákutca. Nincs lehetőségem megélni azt, hogy milyen igazi férfinak lenni szexuálisan. Prostituálthoz nem megyek mert az a nő nem azért lenne velem mert vágyik rám.
5 éve vagyok így. A fizikai rosszulléteket nyugtatókkal kompenzálom. Eddig a benzodiazepineket használtam (xanax, rivotril, midazolám) nagyon ritkán, hogy ne érezzem, de egyre agresszívabb anyagokra vágyom (ópium, heroin). Nem akarok drogos lúzer lenni de úgy legalább nem érezném azt a megaláztatást, amit az jelent, hogy férfiként csődöt mondtam.
Meg lehet oldani ezt valahogy, aminek nem az a vége, hogy meghalok vagy börtönbe kerülök? Barátnő nem jöhet szóba mert én csak egy lányt szeretek (5 éve) de neki már van valakije, nem olyan rég találkoztak. Legszívesebben elmondanám neki, hogy mit érzek iránta már az is egy olyan megnyugvást adna, amit kevés dolog. Félek, hogy, ha megmondom neki elfordul tőlem (amúgy kedves lány de nem tudom, miként reagálna).
egy pszichológus segíthetne, akár neten is találhatsz olyan oldalakat ahol előadhatod névtelenül a problémádat, és szakértő válasza segít majd, nem pedig mi, akik nem tudunk távgyógyítani.
ha úgy érzed, hogy segít, ha megmondod a lánynak mit érzel, akkor tedd meg. szerintem ha nem nyomulsz és hozzáteszed hogy tiszteletben tartod a választását, akkor nem sértődhet meg.
ha úgy érzed hogy barátnő nem jöhet szóba, érdemes lenne alkalmi kapcsolatokkal próbálkozni. úgy átélhetnéd milyen mikor valaki szexuális értelemben férfiként tekint rád, mégsem kell elköteleződnöd ha nem akarsz vagy nem vagy kész rá.
drogokra pedig ne is gondolj. ha szeretsz olvasni, ajánlom a lélekbúvár, elemző, spirituális könyveket, amik azt hangsúlyozzák, hogy minden ember értékes. értem én, hogy az ágyban szeretnél teljesíteni, de nekem úgy tűnik, hogy nagyon kicsi az önbecsülésed, amit nem csak szex által lehet erősíteni, hanem szimplán a pozitív gondolkodás által is akár. ezért érdemes lenne az egyéb területek fejlesztésének is nekilátni. sok sikert!
Köszönöm a válaszokat!
Igazából ő az egyetlen olyan nő, akit tisztelek és szeretek.
Átgondoltam még egyszer, nem leszek önző. Nem mondom meg neki azt hiszem. Mindenki másban találja meg a boldogságát. Neki lesz párja, nekem meg anyagom. Mégis, milyen élete lenne egy magamfajta mellett? Amúgy nem vagyok tanulatlan vagy ilyesmi (most kezdem majd a másoddiplomát) mégis egy lecsúszott alaknak tűnök mellette. Lehetnék én is olyan mint ő mert egy helyen tanultunk csak nyitnom kellett volna felé, amit akkor nem tettem pedig szerintem kedvelt :(. Ezt nem tudom feldolgozni :/. Ha akkor nyitok felé most együtt lennénk, egy helyen tanulnánk, közös lenne a jövő...
Nagyon egyszerű a dolgod mit tegyél?Vedd be a leszarom tablettát mindennap.Csak ennyit kell mondanod leszarom,nem érdekel.Önmagam?Annál inkább hogy jó legyen nekem.
Csak ennyit kell tenned :-)
2-es vagyok.
Az, hogy ide írtál, fejlődés, előremozdulás. Miért döntenél mégis a drogok mellett? Nem csak megalázott, de "drogos lúzer" is leszel, után apedig ne is várd hogy szóba áll veled a lány.
Szerintem ennél csak jobb lehet ha beszélsz vele. Mi van ha szimplán csak nem vett észre? Vagy mivel nem küldtél felé jeleket nem is gondolja hogy tetszik neked? Ne várd már hogy a sült galamb a szádba repüljön. A boldogságért tenni kell.
Attól meg hogy nem vagy 2m még lehetsz férfias. Mellesleg egy csomó nőnek pont nem a tesztoszteronmanek jönnek be. pl ezt bizonyítja ez a cikk ( [link] tehát emiatt én nem aggódnék.
Magas vagyok csak vékony de ez lényegtelen.
De ott a bibi, hogy NEKI MÁR VAN barátja. Milyen etikátlan dolog lenne neki leírni, hogy kedvelem. Gondol el, milyen lenne, ha a te párodnak írna valaki ilyet. Szégyenlem magam. De a lánytól függetlenül sincs sok boldogságom. Igazából nincsenek barátaim, nem érdekel semmi, csak dolgozom és tanulok, amíg körülöttem mindenki felépítette a kis életét (eljegyzések sora, összeköltözés, hobbik, stb.) Én meg vagy az egyetemről vagy a munkából hazaesek és jó eséllyel altató nélkül el tudok aludni vagy ide írogatok. Lehet, hogy a kábítószer segítene meglátni olyan dolgokat, amiket eddig nem láttam, nem? Jó eséllyel Steve Jobs is az LSD-nek köszönheti a sikerét. Lehet, hogy a drog rám is jó hatással lenne.
Ha szeretsz írni, írd ki magadból az egészet. Nekem pl. az segített, hogy történeteket írtam olyan dolgokból, amik bántottak vagy nem mertem, nem tudtam őket megélni. Nem egyes szám első személyben, hanem magamból és általam ismert vagy vágyott emberekből gyúrtam össze a karaktereket. Megkönnyebbültem ezáltal. A cél ez, szóval nem kell megmutatni senkinek sem.
Akit szeretek, és nem lehetek vele együtt, azzal meg
inkább megszakítom a kapcsolatot teljesen, minthogy önkínzásra ítéljem magam, hogy mindig szembesüljek azzal, hogy nem lehetünk együtt.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!