Pszichésen alakulhat ki állandó fejfájás?
Figyelt kérdés
Nos van egy barátom 17 éves és mostanában sajnos egyre közelebb kerül hozzá az alkohol.Én(15) mint,aki alkoholista apa mellett nőtt fel,felismerem ha már valaki alkesz...sajnos ez kezdi őt jellemezni.Nekem beszélnem kéne vele,de még nem jutott rá lehetőség és emiatt,mert k*rva jó barát,és szívemen viselem a sorsát,alakulhatott ki egy állandó fejfájás?2012. júl. 24. 11:48
1/4 anonim válasza:
igen,pszichésen is kialakulhat fejfájás,meg a másnaposság miatt is... Keressetek közös programokat,normális életcélt,sok folyadék(nem alkohol!) meg a friss levegö is enyhiti a fejfájást,meg sok nevetés :)
2/4 anonim válasza:
Nálad alakult ki fejfájás, a barátod alkoholizmusa miatt? Egyébként lehet ilyesmi, és szerencse, hogy nem a vakbeled jött ki ez miatt.
3/4 A kérdező kommentje:
neeem én nem iszom alkoholt látva apámat...néha egy-két sör de nem rúgok be :) barátnője,akivel jóba vagyok is mindig mondja nekem,hogy beszéljek vele,mondjam el a történetemet,hátha az elriasztja a piától,és mivel ezt nem tettem még meg,de tudom,hogy kéne,ezért gondolok erre,hogy ettől alakulhatott ki a fejfájás.
2012. júl. 24. 13:24
4/4 anonim válasza:
Fejfájás nagyon sok mindentől lehet. A folyamatos stressztől is. De tudod 15 évesen ez még nem valószínű. Beszélj a barátoddal, mondd el neki, hogy nem szeretnéd, ha inna. Segítsél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!