Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Állandó fejfájás és kialvatlan...

Állandó fejfájás és kialvatlanság - mitől?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek kb. 1-1,5 éve állandóan fáj a feje, szinte egész áldott nap. Rengeteg orvosnál voltak, de sehol nem tudtak okot kideríteni, csak gyógyszert kapott, attól valamivel jobb neki, de csak egy ideig. Folyamatos kialvatlanság is gyötri, akármennyit alszik, nem tudja kipihenni magát. A két dolog mennyire állhat összefüggésben? Mi lehet a gond, illetve hová lehetne fordulni a problémájával? (20 éves a barátnőm.)
2011. jan. 23. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Már bocs, de ha az orvosok nem tudják mi honnan tudnánk?
2011. jan. 23. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy agyi ct vizsgálat nem ártana.A többit utána.
2011. jan. 23. 18:27
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves 18:26-osnak:

Ha azt írtam volna, hogy nem volt még sehol, akkor meg azt írtad volna, hogy menjen orvoshoz, te honnan tudnád... gondoltam, hátha valakinek volt már tapasztalata hasonlóval.

2011. jan. 23. 18:32
 4/8 anonim válasza:

Szerintem az alvászavart kéne kivizsgáltatni. Ha nem alszok eleget, vagy felébresztenek nekem is fáj a fejem.

Amúgy nem lennék a férje, ha mindig fáj a feje. :-)

2011. jan. 23. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:

lehet hogy valami durva pszichés dolog, abból kiindulva, hogy nem találtak semmit..

pszichiáterhez kéne mennie

2011. jan. 23. 19:48
 6/8 anonim válasza:
Vitaminbomba! Anyukámnak segített, csak ő 22 évig szenvedett, erősebbnél erősebb fájdalomcsillapítókat szedett be. Végül egy idős prof azt mondta, szedjen vitaminbombát! (anyu a Lenkei-félét szedi). Neki ez vált be. Remélem tudtam segíteni, mert tudom, hogy a folyamatos fejfájásnak, kialvatlanságnak eszméletlen türelmetlnség, lehangoltság, kedvtelenség a következménye.
2011. jan. 23. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Ismerős a bnőd problémája, én 10 éve szenvedek ettől, nekem is volt minden kivizsgálás, eredmény: makk egészséges vagyok. Majd kipróbáltam az akupunktúrát. Csodát művelt, 9 kezelést kaptam, nagyon drága volt, de egy évig teljes mértékben elmúlt, azóta sajnos fokozatosan jön vissza, ez volt 5 éve, mára talán már teljesen visszajött, mivel migrénes is vagyok, meg időjárás érzékeny, az egyik problmémát tudom küszöbölni az anti front cseppel, ami kicsit enyhít. Gyógyszerre már immunis vagyok, ha lázas vagyok sem hat semmi, mert egy időben csak gyógyszereken éltem, ez lett a vége. Ma már egy hasfájásra sem veszek be semmit, mindent próbálok természetes módon bejuttatni. Kínai dokit keressetek fel és próbáljátok ki az akupunktúrát. Először fáj, én el is ájultam, de a végén már hiányzott :) komolyan!
2011. jan. 28. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:
ismerős
2011. máj. 24. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!