Az miért lehet, hogy anyámék rengeteget suttognak?
Figyelt kérdés
Én egész nap itthon vagyok, tesóm egyetemen, máshol. Én általában csöndben vagyok, és emeletről is hallom időnként azt a fület szúró, óvatosan suttogó hangot, mintha éjjelek éjjele lenne és mindenki aludna (de ez nappal van persze). Hogy én vagyok-e a téma, azt nem tudom. Én soha nem suttogok, maximum halkan beszélek ha olyan a helyzet, tehát nem tudok ebbe így belegondolni. A megkérdezés nem opció, meg zavarni se akarok ilyennel. Miért csinálhatják ezt?2022. máj. 31. 20:40
1/9 anonim válasza:
Teljesen biztos, hogy nem anyádék suttogását hallod a másik emeletről. Szorongsz. Amúgy úgy mégis mi az, hogy nem opció a megkérdezés, és úgy mégis mért gondolod, hogy rólad beszélnek? És azt miből gondolod, hogy ha bármit kérdezel tőlük, azzal zavarod őket, továbbá azt miből, hogy nem szabad zavarnod a szüleidet? Azt hiszem, rád férne egy pszichológus!
2/9 A kérdező kommentje:
Szerinted ő tudni fogja hogy miben sántikálnak anyámék?o.o
2022. máj. 31. 20:52
3/9 anonim válasza:
Sántikálnak?!
Tanulsz, nem?
Nem akarnak zavarni.
De voltál már fülésznl?
5/9 A kérdező kommentje:
Nem a nap nagy részében, de vizsgára készülök igen. Talán a focipályán kéne a jegyzeteimet lapoznom?
2022. máj. 31. 21:48
6/9 A kérdező kommentje:
Egyes is nyugodtan belekezdhet egy szövegértelmezési tréningbe, nem tudom hol írtam hogy azt gondolom, hogy rólam beszélnek. Nem is gondolom. Kár, hogy a szövegértelmezési képesség nem az oldal felhasználási feltételeinek része.
2022. máj. 31. 21:59
7/9 anonim válasza:
"Hogy én vagyok-e a téma, azt nem tudom." Ebből az következik, hogy felmerül benned, hogy te vagy a téma. Nekem biztos nem jutna eszembe azt feltételezni, hogy valakik, akiket nem hallok, épp rólam beszélnek.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem igaz hogy nem tűnik fel, hogy ez távolról sem feltételezés. Ugyanakkor, kizárhatjuk a tényt? Egy ennyire nyitott kérdésnél egyiket sem tehetjük meg.
Az ember normál esetben inkább beszél mint suttog, tehát érted..
2022. máj. 31. 22:07
9/9 anonim válasza:
Annak, hogy rólad beszélnek, a valószínűsége mondjuk fél százalék, annak, hogy nem, 99 és fél. Szerintem eleve nem is suttognak, de mért nem kérdezed meg? Ha ennyire izgat, a gyakorin ezt nem fogjuk neked megmondani! A szüleid viszont tökéletesen tudják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!