Hogyan lehet kezelni egy rosszindulatu,provokalo embert?
Figyelt kérdés
Van egy munkatarsam,aki tipikusan jobban tud mindent,mindenkinel. Persze butasagokat beszel.Jopofizik,baratkozik s kozben mindenkinek artani akar. Provokal,beszoligat,le akar nyomni lekicsinyiteni,s ha nem hagyod magadat,mindig aldozat szerepben tunteti fel magat. S emellett egy manipulator,talpnyalo..
Mit lehet ezzel tenni,ignoralason kivul. Hisz miatta mar mentek el joparan. Hogy nyalhatna vissza a fagyi?
Otthagyod te is. És ha már csak ő marad, akkor nyal vissza a fagyi.
Én is így tettem, minden nap látom hogy menyire szenved már, hogy mindenkit elüldözött. Most minden munka rá maradt, vissza nyalt a fagyi
2022. máj. 30. 09:44
2/7 anonim válasza:
8 napon belüli sérülés, párszor.
Másból az ilyen típus nehezen tanul.
Szomszédom hasonló pali, kis 50 kilós nyüzüge ürge, folyton ordibál, mindenkibe beleköt, sokszor elsírja magát, bántja az állatokat, stb...
Orrformájából ítélve kapott már pár jobbegyenest.
2022. máj. 30. 09:47
3/7 anonim válasza:
Jól írja a kettes. Nem illik bántani senkit(főleg nem ok nélkül) de vannak annyira idióta emberek, hogy egyszerűen kiprovokálják saját maguknak. Én csupán annyit mondtam kollégámnak, hogy menjünk ki és meglátjuk ki a keményebb. Persze nem jött, de azóta tudja hol a határ. De te ha 2x óvatosan gyomrod vágod, ott ahol nem látja senki, akkor nyugodt legyél, hogy tanulni fog belőle.
2022. máj. 30. 10:04
4/7 A kérdező kommentje:
Igen,ez lenne legjobb, de egy 45kilos 50 eves klimax kozeli norol van szo. Szerencsere mas reszlegen van,de elg sokat jarkal be hozzank es komment nelkul nincsen nap. A z osszes vezetonek nyalizik azok szeretik nagyon,de en is lekopnem kiosztanam,de ugy en jovok ki belole szarul. En ignoralom rovid valaszokat adok neki vagy ugy teszek mintha nem hallanam,de ez nem a legjobb..
2022. máj. 30. 10:17
5/7 anonim válasza:
Jó akkor mondok mást. Dugj gyurmát a kipufogójába, úgy se tudják ki volt.
2022. máj. 30. 10:23
6/7 anonim válasza:
#5 ez jóó :D
2022. máj. 30. 15:08
7/7 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen férfi kollégám, szívesen beledolgoznám a ház előtti betonjárdába, de méreteink arányát tekintve nem lenne bölcs dolog ilyen módon szembeszállni vele. Mivel kisfőnök a drága és ha visszapofáznak neki, megy sírva árulkodni a főnöknek, én úgy döntöttem nem fogok szóba állni vele, még köszönés szintjén sem. Nem adok támadási felületet. Nyugodtan szólogasson. Neki megmondta a főnök, hogy változtasson a modorán. Ha nem változtat, most én fogom beárulni. Úgy is utál mindenki vele dolgozni. Az ilyen férgeket mindenhol utálják .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!