Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az ilyen emberek...

Mit gondoltok az ilyen emberekről?

Figyelt kérdés
Beszéltem egy egyetemistával és bevallotta, hogy lenéz amiért nekem nincs diplomám. Tapasztaltatok hasonlót?
2022. máj. 29. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemre járok, és a csoporttársaim nagy része diplomával a kezében is ugyanolyan ostoba lesz, mint jelenleg. A diplomák nagy része nem nagy cucc.

Ne foglalkozz vele

2022. jún. 2. 01:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem a szomszédomék ilyenek, mivel ott két diploma is van a családban. Nem mondják ki, de mocskosul lenézik a többi embert és tényleg nagyon nagyra tartják magukat a kis papírkájuk miatt. És ezzel kapcsolatban tudod mit tudok még mondani? Hogy az egyikük mostanra kint mosogat valahol és takarít a nagyrabecsült diplomával és azt hazudja, hogy irodában valami nagy fejes a másik meg tanár egy kis putri iskolában. Itt 8 gyereket tanít, ez az iskola létszáma és kézzel lábbal küzd hogy ne zárjon be az iskola mert annyira egy gyökér, kiállhatatlan ostoba hogy máshova nem vennék fel tanárnak.

Ez mellett romokban az életük, azt mutatják a külvilág felé hogy tökéletesek közben meg kiállhatatlanok és nem érnek semmit. Es mostanra már semmijük sincsen kb, csak a diplomájuk amire annyira lenéztek mindenkit.

2022. jún. 7. 17:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Jól tudom mi a családi helyzetük, a jelenlegi állapotuk mivel miután bemennek az utcáról, ahol annyira magasról néznek mindenkire gyakran úgy tombolnak, hogy a házban is hallom
2022. jún. 7. 17:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Manapság a legtöbb fiatalnak van vagy lesz diplomája. A szülő már az oviban eldonti hogy csak így lehet. Tragédia is van ezekből a helyzetekbol nem is kevés. A gyerek nem meri elmondani ha rosszabbul teljesít mint ahogy a szülő elvarna.... idosebbkent mondom nem tudom mi lesz ebből? Az én időmben meg a legjobbak vagy egy szak iránt a legelhivstottabbak mentek a felsőoktatásba. Nem volt szégyen a szakmunkas sem. Ma már az erettsegizetteket is lenezik. Meg sokszor egy cég azért nem tud elindulás mert szakemberek nincsenek. Ez van. Szerintem is iszonyat nagy a lenezettseg.
2022. jún. 16. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!