Mit gondoltok az ilyen emberekről?
Figyelt kérdés
Beszéltem egy egyetemistával és bevallotta, hogy lenéz amiért nekem nincs diplomám. Tapasztaltatok hasonlót?2022. máj. 29. 21:09
1/14 anonim válasza:
Amíg neki sincs diplomája,addig eléggé gáz, de ha meglesz neki, akkor is. Fogadni mernék, h btk-s, azon belül is valami léhűtő szakos. Azoknak a szokása mások lenézése. Magát minősíti az, aki lenézi a másikat végzettség alapján kapásból.
2/14 anonim válasza:
Azt, hogy még nagyon éretlen, és kevés valódi tudása van.
4/14 A kérdező kommentje:
Érettségi + most csinálom a harmadik szakmám.
2022. máj. 29. 21:32
5/14 anonim válasza:
Én meg azokat nézem le, akik végzettségük miatt lenéznek másokat. A kis szarjankó lehet hogy egy gyárban fog kikötni a flancos diplomájával.
6/14 anonim válasza:
Az ilyenek számomra beteg állatok. Nem dipiben kell nézni az embert.
7/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Normális ember nem mond ilyet. Lemerném fogadni, ez is nagyrészt űgyeskedéssel, csalásal végezte el, és azért ilyen marha büszke magára.
8/14 anonim válasza:
Igazából had nézzen. Kit érdekel? Ha megnézzük a mai társadalmat , a hazai helyzetet . Nagyon sok zseniális embernek nincs diplomája , mivel sajnos úgy hozta az élet , hogy valamiért nem tud egyetemre menni. Inkább becsülje meg szerintem az ilyen ember azt , hogy az élet megengedte neki , hogy az életben még egy pár évet lazítson.
Nekem is van diplomám , de én nem többnek tartom magam annál akinek nincs , hanem szerencsésebbnek , hogy nekem volt lehetőségem elvégezni .
9/14 anonim válasza:
Diplomásnént mondom hogy lenèzem azokat az embereket akik lenézik a nemdiplomásakat. Én nem a végzettség alapján döntöm el, hogy a szememben ki mennyit ér.
10/14 anonim válasza:
8. Mondjuk nekem nem lazítás volt az egyetem. Örülök, hogy vége. Sokszor átkoztam a napot, hogy egyetemre mentem. Dolgozni jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!