Mit gondoltok az olyan emberekről, akik gyerekkorukban/kistinikorukban kövérek voltak, felnőttkorukban meg ki vannak gyúrva/le vannak fogyva?
Figyelt kérdés
Meglepően sok embert ismerek konditeremből (nőt meg férfit is) aki gyerekkorában/tinikoraban duci volt, és most meg nagyon jól néz ki. (Nem a szétszteroidozott kigyúrtakra értem)2022. ápr. 30. 11:07
1/5 anonim válasza:
Az ég egy adta világon semmit.
Egyébként ez is kettős mérce. Aki lefogy 20-30-50 meg akár ezeknek többszöröse kilót azt meg kell tapsolni, de aki tartja a súlyát évtizedeken keresztül azt meg észre sem veszik.
2/5 anonim válasza:
Hogy felelöséget vállal saját magáért, és tesz az egészsségéért.
Ez természetesen csak azokra érvényes, akik normális, arányos an izmos testet alakítottak ki, akik túl vannak "tenyésztve", azok nem elfogadhatóak nekem.
A gyerekkori kövérség nagyrészt a családi szokásokra vezethetö vissza , aki ezen tudatosan változtat normális módon, az megérdemel minden elismerést.
3/5 anonim válasza:
Nekem van ilyen ismerősöm. Amióta megszületett, duci volt, aztán tinikorában lefogyott. Azóta modellalkata van. velem pont fordítva történt.
4/5 anonim válasza:
Van ilyen rokonom... iszonyúan kövér gyerek volt, nem figyeltek rá, tömték, olyan helyről származik, ahol ez a szokás... Fiatalemberként kezébe vette sorsát és lefogyott, sportolni, gyúrni kezdett. Most vonzó, rendezetten élő huszonéves. Büszke vagyok rá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!