Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy kedves...

Miért van az hogy kedves barátságos fekete hajú lánnyal még nem találkoztam?

Figyelt kérdés
szőke lányok valamiért kedvesebbek,de hogy lehet ez? én sem értem. nektek mi a tapasztalatotok?

#barátság #kedvesség #fekete hajú lányok #szőke hajú lányok
ma 01:09
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Köze nincs hozzá
ma 02:44
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Mert a vöröseknek nincs lelkük. A szőkéknek nincs eszük. Bennünk fekete hajúakban meg nincs jóindulat.

Keress barnát vagy tudom is én.

ma 07:22
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Legyél kitartóbb és ismerd meg az összes fekete hajú lányt... 🙄
ma 07:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van pár fekete hajú lány ismerősöm, most, hogy így belegondolok, kettő közülük kimondottan bunkó. A harmadik az anyám, ő velem meg a családdal kedves, de lehet másokkal nem, ezt nem tudom :D és van az anyósom, akiről nem igazán tudom eldönteni, ő inkább csak idegesítő, de lehet csak azért mert az anyósom és mindenbe bele akar szólni...
ma 08:19
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Mert Te sem vagy kedves.
ma 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:
62%
Ebben tényleg van valami. Kb. az összes sötéthajú nő ismerősöm nagyszájú, arrogáns bunkó :D
ma 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!