Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány éves korodban gondolkodtá...

Hány éves korodban gondolkodtál el azon, hogy valójában életednek semmi értelme nincsen?

Figyelt kérdés
Fiatalon azon reménykedtem 30 év felett szuper jó életem lesz. Sajnos 30 éves kor felett nem jött össze szuper jó élet, amiről álmodoztam. 33 évesen kezdtem igazán el gondolkodni azon valójában minek élek. Mert vissza gondolva életemre, az életem nagy semmiről szól, csak úgy élek nagy semminek. Így meg minek éljek tovább.

2022. máj. 29. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Anno 4 évesen mikor először lárram dokufilmet arról hogy felrobban a nap egyszer , és minden eltűnik :D
2022. máj. 30. 12:27
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Konkrétan nem tudok kort mondani, de nagyjából tavaly kezdődött, akkor voltam 20 éves.
2022. máj. 30. 14:23
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Először 15 éves koromban gondolkoztam el ezen. Akkoriban nagyon sok rossz dolog történt velem, ráadásul "benőtt a fejem lágya" annyira, hogy beláttam, hogy gyakorlatilag biztos, hogy nem lesz nagy ember belőlem, hanem én is csak egy leszek a több milliárd közül.

Azóta is gyakran gondolkozok azon, hogy mégis mi értelme van az életünknek, ha a halálunk után megszűnünk létezni és ráadásul senki nem is fog ránk emlékezni. Próbáltam többféle választ is találni a kérdéseimre, de egyértelmű magyarázatot nem találtam én sem. Rajtam kívül mindig is rengetegen gondolkoztak ezeken a dolgokon, de biztos és mindenkinek megfelelő választ eddig még senki nem tudott mondani.

2022. jún. 2. 22:03
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

18 évesen augusztusában. Kis túlzással minden nap azóta ezen agyalok. Most 20 vagyok.

Most kezdtem el a kognitív viselkedésterápiát, hogy elviselhetőbben éljem túl a napokat.

Tapasztalatok által mennyire ki tud fordulni az ember magából. (:

2022. jún. 9. 12:01
 15/15 anonim ***** válasza:
93%
Számomra annyi az élet értelme, hogy jól érezzem magam, boldoggá tegyem magam. Másokon nem átgázolva, de önzőnek kell lenni. Sok önzetlen ember koppant már, mert sajnos az emberek nagy része csak kihasználja őket. Nem érdemes másokért élni, mástól várni, hogy boldoggá tegyen, mert abból csalódás lesz.
2022. jún. 16. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!