Mi a véleményetek a Foreveresekről vagy általában az
mlm-sekről?
Figyelt kérdés
Szembe jött most velem egy videó, ahol egy foreveres egy gyermek gyászhírét röhögő fejjel reagálta a facebookon. Amikor az anyuka ráírt, hogy ezt most miért tette, küldött neki az mlm-s egy képet amin az anyuka egy negatív kommentet írt és a kép után azt írta, hogy "Látod, dolgozik a karma😍"
Ez se marketing hanem helyreállítás és annak az igazolása,hogy a 22-es hazudik.
2022. jún. 7. 13:47
26/65 anonim válasza:
24 azt már nem az MLM cég szervezi hanem egyes mlmesek és nem kötelező a részvétel. Annelkul is simán foglalkozhatsz mlmel hogy ezeken részt vennél. Csak akkor neked kell ugye venni a fáradtságot s utana jarni.
2022. jún. 7. 13:48
27/65 anonim válasza:
Amway??? az se igaz, amit kérdeznek!
2022. jún. 7. 13:49
28/65 anonim válasza:
26: kb. 20 éve törzstagja vagyok az Index fórum Amway topikjának. Nekem újat már nem tudsz itt hazudni... :)))))
2022. jún. 7. 13:50
29/65 anonim válasza:
Itt csak ti hazudtok s ráadásul azonnal tudtam hivatalos linkkel igazolni hogy hazudtatok. Ennyit a hazugságrol.
Mondjuk az amway puszta léte is igazolja hogy hazudtok, létezhet 50 éven at olyasmi ami nem működik?
2022. jún. 7. 13:57
30/65 anonim válasza:
29: ez tipikusan olyan érvelés, mint a klasszikus mondás, hogy "egyél lósz.rt - egymilliárd légy nem tévedhet"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!