Mi a véleményetek a Foreveresekről vagy általában az mlm-sekről?
Szembe jött most velem egy videó, ahol egy foreveres egy gyermek gyászhírét röhögő fejjel reagálta a facebookon. Amikor az anyuka ráírt, hogy ezt most miért tette, küldött neki az mlm-s egy képet amin az anyuka egy negatív kommentet írt és a kép után azt írta, hogy "Látod, dolgozik a karma😍"
Mi a véleményetek erről? Én teljesen lesokkoltam.
"Ha megpróbálsz kívül emelkedni ebből az egészből és úgy szemléled a facebookot akkor látod hogy rengeteg helyen van mosoly ilyen gyászhírek között és közük nincs az mlmhez se a Foreveresthez. Ez a reakcióm a kérdéshez."
Én még sosem láttam ilyet. Azt el tudom képzelni, hogy véletlen nyom rá valaki, bár ilyen híreknél, ha reagálok is, kétszer megnézem mit nyomok. De az, hogy a kis kolléganőd még meg is írja privát üzenetben egy gyászoló édesanyának, hogy dolgozik a karma, na az több mint undorító. Tehát de, van köze a Foreverhez, mert a kollégáid ezt csinálják, te meg büszkén a nevedet adod ehhez a céghez.
"Azt kell elfelejteni végre hogy munka nélkül lesz pénz. Amíg ez nem megy nektek addig nem igen van miről beszélni."
Az nektek munka, hogy tiktokon nyomjátok a betanult szövegeket? Mindegyikőtöknél ugyanaz a szöveg, ugyan az a beszédstílus, hanglejtés. Kedvencem a "ahogy a tóth-nagy család szerrrrrreti."
Egészséges termékeket árultok elméletileg, de nem válogatják meg azokat az arcokat, akiket ehhez raknak. Egy dagadt nő reklámozza a termékeket, aztán össze vissza beszél. Nagy munkája lehet neki is ebben.
10. A rendszer 50 éve nem működik:))
Biztos azért működik 50 éve az amway mert nem működik. S biztos azért van annyi tagja mert nem lehet annyit beléptetni.
Nézz inkább előbb utána annak amiről beszélsz...
Ha a mindenkit az egész emberiségre érted az meg azert santit mert így megintcsak mindenre igaz. Ha mindenki orvos lenne ugyanúgy nem működne a világ mert ki építene házat ki vezetné a buszokat kitanitaná a gyerekeket stb stb. Ez minden munkára igaz hogy ha mindenki azt csinálná akkor nem működne...
Fals összehasonlítási alap az orvos.
Ugyanis ahhoz kell egy diploma.
MLM-es meg bárki lehet, minden "kilóg-a-szájából-a-kapa" típusú mekkeleket is beszerveznek.
Tapasztalat!
Diplomát is vehet bárki a piacon és diplomás is lesz annyira mint amennyire mlm-es az aki belép az mlmbe de nem dolgozik benne...
Van jópár diplomás munkanelkuli is aki egy fillért sem keres a diplomajaval, jobb esetben pedig van aki diplomás ugyan de nem abban a szakmában keres pénzt amiből diplomája van...
Az összehasonlítás nagyon is stimmel, csak érteni kell miről is van szó. Diplomája isbarkinel lehet csak ugye tenni is kell érte
" Az nektek munka, hogy tiktokon nyomjátok a betanult szövegeket? Mindegyikőtöknél ugyanaz a szöveg, ugyan az a beszédstílus, hanglejtés. Kedvencem a "ahogy a tóth-nagy család szerrrrrreti."
Egészséges termékeket árultok elméletileg, de nem válogatják meg azokat az arcokat, akiket ehhez raknak. Egy dagadt nő reklámozza a termékeket, aztán össze vissza beszél. Nagy munkája lehet neki is ebben."
Kevered nagyon a dolgokat, az mlm-et a hagyomanyos kereskedelemmel de mást is. Pl. A kövér eladó is ki fog szolgálni a boltban fogyókúrás termékkel egy boltveueto se fogja ezt megtiltani neki s a termék hatásossága se fog attól változni ha ő adja el. Ezek amiket írsz egyszerűen nem szamitanak...
Látom, megy a marketing....
INgyenreklám... :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!