A mai tinédzserek mennyire ismerik ezeket a régi zenészeket?
Elvis Presley
John Lennon
Freddie Mercury
George Michael
Michael Jackson
ABBA
Semennyire! Ezek nem zenészek! Az igazi zenészek:
Xxxtentacion
6ix9ine
Lil pump
Smokepurpp
Travis Scott
J Balvin
Stb..
Elvis Presley - Ismerem
John Lennon - Ismerem
Freddie Mercury - Ismerem
George Michael - Ismerem
Michael Jackson - Ismerem
ABBA - Ismerem
16/l
2-es!
Én a kérdező által felsoroltakat sem igazán szeretem, de akiket te írtál, azok zenegyártó bohócok, nem zenészek.
Igez nem vagyok tizeneves de nem bírom ki.
Mindet ismerem, pluszban John Lennon meg Freddie előtt leborulok. 🤩
Ezek pont azok, akik a legszélesebb körben elterjedt zenéket csinálták, ezek mellett vannak olyan papíron másod,-harmadvonalbeli zenekarok, énekesek, akiket nem kaptak fel ennyire. Nyilván nem azért, mert gyengébbek lennének, hanem ezek már marketingbeli kérdések.
Okés, ismerik őket. És ha azt mondom, hogy Spandau Ballet, Men at Work, Wax, Talk Talk stb? Pontosan ugyanilyen minőségű, ha nem jobb zenét csináltak, csak nem fújták fel őket. De persze 1-2 slágerüket mindenki ismerheti, de több lemeznyi tökéletes anyagot állítottak össze a 80-as években, ami a zene aranykora volt és már a mai minőségibbnek mondott darabok se érnek a nyomukba se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!