Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ilyen sok magát...

Miért van ilyen sok magát megjátszó ember, miért kell jópofát vágni mindenhez ami nem jó és hazudozni? Nem értem meg miért nem lehet mindenki laza, önmagát adó normális ember? Annyira nem birom az ilyen embereket...

Figyelt kérdés
Én egyébként ilyen vagyok, őszinte magát adó ember, nincs mümosoly, viszont ha örülök valaminek akkor igazán vidám vagyok.

2022. máj. 18. 16:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10-es ás 9-es köszönöm hogy leirtátok azt ami az igazság és köszönöm ezt nektek. A többi még szociopatának is beállitana engem csak mert nem hordok álarcokat...szánalmas
2022. máj. 19. 20:06
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
Oké, megtudtuk, hogy egy agresszív kismalac vagy, mi a kérdés?
2022. máj. 19. 20:47
 13/15 A kérdező kommentje:
12-es az hogy b--i e vagy bár ez nem kérdés mert az vagy, kb. ennyit ért a válaszod.
2022. máj. 20. 18:34
 14/15 anonim ***** válasza:
19%
Az én válaszom teljesen normális. Nyilván megsértődsz is vered a hisztit, de ettől még a tény az tény. Egy agresszív bunkó vagy, a hozzád hasonlóakat nyilván nem szereti senki.
2022. máj. 21. 14:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Hahaha köszi a hizelgő szavakat, mindjárt meghatódok jaj...
2022. máj. 21. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!