Mikor döntesz úgy, hogy elmész a wcre pisilni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 13:33
11/18 A kérdező kommentje:
10, nagyon szépen köszönöm!
2022. máj. 18. 15:00
12/18 anonim 

válasza:

5-ös vagyok. Kérdező, talán komolyabban venném a válaszod, ha nem röhögcsélnél, mint valami idióta...
13/18 A kérdező kommentje:
12, na ez a komment kemény. :D
2022. máj. 18. 16:06
14/18 anonim 

válasza:

És csak röhögsz mint egy idióta... Te aztán értesz ahhoz amire az ötös céloz
15/18 A kérdező kommentje:
A további értelmes válaszokat vagy a szavazatokat megköszönöm előre is!
2022. máj. 18. 17:30
16/18 anonim 

válasza:

Letöltöttem Seldon Couper wcrendjét, és aszerint.
17/18 anonim 

válasza:

Változó. Ha megyek valahová, akár kell, akár nem, elmegyek. Kocsmázásnál akkor indulok, mikor már kicsit kell, mert mire sorra kerülök a mosdóban, addigra már nagyon fog kelleni és bepisilni meg nem akarok. Munkahelyen megvárom míg eléggé kell és vagy van ember a helyemre vagy épp pangás van és nem kell sok mindent csinálni. Otthon pedig néha omorashizom, mert izgat. Egyszer melóhelyen is élmunkáskodtam, mondták, menjek inni, ittam csomót, de nem pisiltem kb 5 órán át. Már éreztem, hogy történnek dolgok, máshogy veszem a levegőt, orgazmusom lenne, szóval nagy bűntudat közepette, csúcsforgalomban elmentem pisilni. Kínos, de jó érzés volt és még le se szidott érte senki.
18/18 anonim 

válasza:

Ha olyan közepesen kell, akkor szoktam. Illetve alvás előtt, meg utazás/elindulás előtt 2x is, akkor is, ha közérzetem szerint nem kell.
A hülyékkel meg ne foglalkozz, ez az oldal pont azért van, hogy megkérdezhesd azt is, amit "névvel-arccal" nem lehet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!