Mikor döntesz úgy, hogy elmész a wcre pisilni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 13:33
A kérdező szavazást indított:
Beosztás szerint megyek a wcre és amikor idő van mindig elmegyek akár kell akár nem
Már akkor megyek amikor kicsit kell, elindulás előtt akár kétszer is elmegyek a wcre, hogy biztos ne kelljen az utcán
Amikor érzem hogy már jobban kell akkor elmegyek, nem tartogatom
A lehető legtovább tartogatom, mert el vagyok foglalva a dolgaimmal és akkor szaladok a wcre amikor már majd bepisilek
33 szavazat
1/18 anonim 

válasza:

rendszerint az utolsó pillanatban....
Ilyenkor találkozom a még 5 éve látott kollégával is útközben.
2/18 anonim 

válasza:

5 perc mulva. (Hogy ez miért érdekel téged????) De az 5 perc az jo neked? Mert ha akarod 6 is lehet.
3/18 anonim 

válasza:

Te most komolyan ennyire unatkozol, vagy mi a frász bajod van?
4/18 anonim 

válasza:

Inkább a szituációtól függ, hogy mennyire lenne időm vagy mennyire lenne kínos épp az adott helyzetben, mintsem attól, mennyire kell. Leszámítva persze azt az esetet, amikor már annyira kell, hogy mindegy a szituáció :D
5/18 anonim 

válasza:

Ennek a kérdésnek úgy... MI ÉRTELME VAN?
6/18 A kérdező kommentje:
5, annyi az értelme, mint a kommentednek amiben megkérdezed, hogy mi értelme a kérdésemnek. :D
2022. máj. 18. 14:21
7/18 A kérdező kommentje:
3, igen, komolyan. :)
2022. máj. 18. 14:23
8/18 A kérdező kommentje:
2, Szöveget értelmezni nem tudsz? :D
2022. máj. 18. 14:24
9/18 A kérdező kommentje:
A többieknek pedig köszönöm a válaszát és a szavazatait!
2022. máj. 18. 14:24
10/18 anonim 

válasza:

Kócos, mint női társad válaszolok a kérdésesre:
Teherautó sofőr voltam olyan helyen, ahol csak nap elején, nap közepén (ez sajnos nem mindig) és nap végén, este tudtam csak angol wc-n elvégezni a teendőim.
Erdő szélén, árokparton, mezőn, ha szerencsém volt útszéli kocsmában kellett kijelölnöm a pisiszektoraim.
De volt, hogy nagy dolgot is kellett az erdőn végeznem.
Én nem csináltam ebből problémát, nem értem, hogy sok nő (most nem rád gondolok, hanem általánosságban) miért kerít ekkora feneket (haha) ennek a kis szösszenetnyi pössenetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!