Több különböző íz kapható valamiből. Mi alapján döntesz?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy mindegyiket szereted. Én a másodikat választom.2020. nov. 29. 16:26
A kérdező szavazást indított:
Amelyikből kevesebb van, az biztos jobb.
Amelyikből több van, hadd fogyjon az is.
Teljesen mindegy
Egyéb
18 szavazat
1/10 anonim válasza:
Amelyik jobban hangzik a számomra, ismerve a saját ízlésemet. Az, hogy kevesebb van az egyikből, simán jelentheti azt is, hogy a legutolsó árufeltöltéskor abból volt több, a másik meg után lett töltve.
2/10 anonim válasza:
Ezekkel a feltételekkel azt választom, amelyik ízhez éppen kedvem van. Reménykedtem benne, hogy a kérdés valami olyasmi lesz, hogy ismeretlenek számomra az ízesítések vagy hasonló, több értelme lenne...
5/10 A kérdező kommentje:
#1 Tudom, biztos hülyeség ez alapján választani, csak valahogy nyugodtabb vagyok.
#2 Sajnálom, hogy nem szerepelt valami érdekes opció, de elsősorban erre voltam kíváncsi. Feltehettem volna a kérdést egyenesebben is, elismerem. Ettől függetlenül nyugodtan leírhatja, aki pl. az elnevezés, a csomagolás színe, mintája, vagy más alapján dönt. Jut eszembe, rózsaszín cuccot akkor sem veszek, ha abból jóval több van, pl. folyékony szappannál, zavar is egy kicsit, de kevésbé, mint ha vettem volna.
2020. nov. 29. 17:12
6/10 anonim válasza:
Ha valojaban mindegyiket szeretem de abban a pillanatban valasztanom kell, akkor amilyen izre abban a pillanatban vagyom, vagy amilyen izre a legtobbet gondoltam az elozo idoben.
7/10 anonim válasza:
Egyébre nyomtam. Mivel én meg akkor pont a rózsaszínt veszem meg ha van. Az a kedvenc színem.
8/10 A kérdező kommentje:
Semmi probléma ezzel.
2020. nov. 29. 23:28
9/10 anonim válasza:
Attól, hogy mindegyiket szeretem, még valószínűleg van kedvencem, amit még jobban szeretek, így azt választom. Vagy veszek mindegyikből.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2020. dec. 2. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!