Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyerekmentesekhez szólna a...

Gyerekmentesekhez szólna a kérdésem!?

Figyelt kérdés

Jó így nektek, hogy nincs gyereketek? Szerintetek is rengeteg stresszel jár egy gyerek? Vannak céljaitok az életben, amit így könnyebb elèrni?

Személy szerint nekem minden kérdésre a válasz, a határozott igen. 😄28N

2022. máj. 16. 09:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%

IGEN! Világéletemben irtóztam a terhességtől, szüléstől, a családos, gyerekes élettől. Huszonévesen megismerkedtem egy sráccal, aki mindjárt az első nap felvázolta nekem a jövőnkre vonatkozó elképzeléseit. Mérnök volt, külföldön dolgozott, keresett annyit, hogy öröklakást tudott venni, és két autója is volt. Akkoriban ez óriási dolognak számított, egy élet munkájával lehetett megszerezni. Az ő elképzelése házasság, 2 gyerek volt. Soha többé nem találkoztam vele.

N

2022. máj. 26. 17:28
 22/26 anonim válasza:
57%
IGEN :)
2022. júl. 21. 16:40
 23/26 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon jó. Boldogok vagyunk. 😃
2022. júl. 22. 09:27
 24/26 anonim ***** válasza:
88%

Igen, minden így tökéletes, hogy nincs gyerekünk, a legjobb dolgok egyike! Soha nem is akarunk sem én, sem a férjem:).

Igen, részben azért is vagyunk tudatosan gyerekmentesek, mert tudjuk, hogy rengeteg stressz forrása, és ez is egy ok a sok közül amiért nekünk nem kell gyerek.

Vannak céljaink persze, szeretnènk gyarapítani a megtakarításunkat, amit együtt már az esküvőnk óta, 11 éve gyűjtögetünk, szeretnénk továbbra is közös programokat, élményeket, de a legfontosabb az, hogy boldogan éljük az életünket, és ennek alapvető feltétele az, hogy nincs gyerek ami ezt az életet megzavarná. 36/N

2022. nov. 27. 21:35
 25/26 anonim ***** válasza:
82%

A magam részéről a világon semmi pozitívumot nem tudok mondani gyerek témában.

Soha nem akartam. Bizony ráment erre a "Nagy Szerelem" is.

Soha nem volt titok. Az, hogy az akkori párom nem vette komolyan, igazán nem az én hibám.

Két évig várta, hogy meggondoljam magam.

A második évben" aktívan be akart segíteni ": eldugta, kidobálta a fogamzásgátló tablettáimat.

Felhívta a nőgyógyászom, hogy ne írja fel nekem.

Még azt is megkérdezte tőle, hogy valahogy nem lehetne- e meghozni a kedvem.

Értett ezalatt gyógyszeres kezelést ( hormonokat, vagy mittomén már).

Amikor ez kiderült, viharos véget ért a kapcsolatunk.

Pár év múlva férjhez mentem. Nyugis gyerekmentes házasságban élek azóta is és hamarosan betöltöm az ötvenet.

A volt párom megkapta mástól a hőn vágyott gyereket.

Pontosabban hármat, akiket aztán gyakorlatilag egyedül nevelt fel,mert a neje lelépett tőlük egy másik mókussal, amikor a legkisebb még három éves sem volt. Persze, hogy nem talált párt magának három gyerekkel, hiszen normális nő nem vállal magára ekkora ballasztot.

júl. 4. 10:37
 26/26 anonim ***** válasza:
78%

Utolsó vagyok.

A gyerekMENTES nem összetévesztendő a gyerekTELENnel.

Aki nem érti a hatalmas különbséget, az nézzen utána.

Sajnálom azokat,akik szeretnének,de nem sikerül nekik a baba projekt.

Viszont soha, semmilyen körülmények között sem akarhatnék gyereket, hogy lombikbébi programokat csinálnék ezért.

Miért nem fogadnak örökbe,ha ennyire nem bírják ki gyerek nélkül?

Ne jöjjön nekem senki a "saját génnel", mert csak az Isten tudja, hogy miket pancsolnak össze az ilyen " kelesztő programok" keretein belül.

júl. 4. 10:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!