Mit használnak az eszük helyett/mellett azok, akik jól tudják beosztani az idejüket?
Jegyzetfüzetet? Naptárat? Mobilt? (Ha igen, melyik appot?) Határidőnaplót? Cetliket?
Hogy lehet szétválasztani a magánéletet a munkától, de mégis mindegyik kapcsán képben lenni, hogy mikor mit kell tenni, hova kell menni, stb, tehát egyszerre látni mégis a teljes képet?
Az egész család közösen is használ valamit? Mit? Hogyan?
De amúgy én az eszemet szoktam használni, mivel rendszerezem mikkel kell foglalkoznom. Aztán minek tartogassam, ha a mobil segít? :)
3-as, 4-es vagyok.
"miért kéne szétválasztani?"
Talán hogy átláthatóbb legyen? Talán hogy ne töltsünk túl sok időt a munkával a család rovására?
8
Akkor te átlagon aluli vagy, nem értjük a problémát, mert átlag embernek ez nem okoz ekkora problémát.
Telefonon sima naptáramban fel van írva melyik héten hogy dolgozok, oda írom az orvosi időpontokat is, ha a gyereknek van valami, hogy szabi mikor van stb.
Ennél több mi kell? A konkrét munkabeli dolgot úgy írom fel, hogy van egy asztali naptár a munkahelyi asztalomon és oda írom június 6-hoz például hogy 10 óra, megbeszélés XY-al. Majd ezt ugyanúgy beírom telefonba is. Sima naptárba még mindig.
"A konkrét munkabeli dolgot úgy írom fel, hogy van egy asztali naptár a munkahelyi asztalomon és oda írom június 6-hoz például hogy 10 óra, megbeszélés XY-al."
Nem fix munkaidőben dolgozom, azért nem olyan egyszerű nekem. Bár lehet, hogy úgy kéne intéznem, hogy igenis 8-tól 4-ig legyek a munkahelyemen minden nap, mintha muszáj lenne, hogy aztán viszont már ne vigyek haza munkát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!