Tényleg ilyen sokan vannak, akik durva vegyszereket használnak baba/kisgyerek mellett?
Egy másik kérdésben olvastam, hogy sokan Domestossal mosnak fel...basszus, az nagyon erős vegyszer és kifejezeten pusztítja a környezetet. Na meg a sok vegyszeres takarítószer, Persil mosószer vegyszeres öblítővel, stb...
Oké, a saját egészségük nem érdekli az embereket, de a gyereküké sem? Így is minden tele van vegyszerrel, még otthon is rátesznek pluszban, miközben tudományosan igazolt, hogy emiatt a rengeteg vegyszer miatt meddő és rákos az emberek jelentős része?
Nem mondom, hogy holnaptól mindenki szódabikarbónával mosson, de hogy még egy öko változatra sem váltanak takarítashoz, mosáshoz, stb., az nekem nagyon fura...
Jó-jó, de ugye ECETET és SZÓDABIKARBÓNÁT használsz literszám, mert az olyan környezetkímélő!
A legkörnyezetkímélőbb amúgy az lenne, ha a gyereke(i)det egy dézsa vízben jobb létre szenderíted, tekintve hogy iszonyatos környezetpusztító minden európai ember, a most született gyerekek meg pláne. De gondolom ennyire már nem vagy környezetkímélő.
Amúgy attól vagyunk rákosak meg meddők, hogy rekord alacsony a gyermekkori halandóság és élünk 80 évig, naná hogy boldog-boldogtalan túlél a hulladék genetikai örökségével.
A legkörnyezetkímélőbb az, ha nincs gyerek. :D
Amúgy nem tudom, én is eléggé vegyszerellenes vagyok, bár a kérdező kicsit túlhisztizi szerintem. :D
Vagy tudnál linkelni valami alapos kutatást arról, hogy a domestostól rákos az emberek nagy része?
Mondjuk nekem a "burokban tartás" az pont az, hogy tök steril a lakás és minden fertőtlenítve van kb naponta. Az ilyet nem értem soha, nekem is van domestosom (bár nem sokáig, leváltom ha elfogy), de ritkán használom, az tényleg nem egészséges amit sokan csinálnak, hogy mindennapi dolog a sterilizálás a lakásban... Meg engem inkább a vegyszerek tárolása képeszt el kisgyerekes családokban sokszor, alsó polcon henteregnek a mérgező anyagok, a kicsi meg nyúlkál érte... brr.
Nekem amúgy ez tetszik nagyon, szeretném kipróbálni, egy baktériumokból készülő tisztítószer :)) https://www.youtube.com/watch?v=xyioWMmfLFs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!