Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Tényleg ilyen sokan vannak,...

Tényleg ilyen sokan vannak, akik durva vegyszereket használnak baba/kisgyerek mellett?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésben olvastam, hogy sokan Domestossal mosnak fel...basszus, az nagyon erős vegyszer és kifejezeten pusztítja a környezetet. Na meg a sok vegyszeres takarítószer, Persil mosószer vegyszeres öblítővel, stb...

Oké, a saját egészségük nem érdekli az embereket, de a gyereküké sem? Így is minden tele van vegyszerrel, még otthon is rátesznek pluszban, miközben tudományosan igazolt, hogy emiatt a rengeteg vegyszer miatt meddő és rákos az emberek jelentős része?

Nem mondom, hogy holnaptól mindenki szódabikarbónával mosson, de hogy még egy öko változatra sem váltanak takarítashoz, mosáshoz, stb., az nekem nagyon fura...

2020. júl. 29. 17:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

Ez olyan hü lyeség. Mindent a számba vettem, gazban henteregtem állandóan, állatok közelében nőttem fel, és mégis minden szrra allergiás vagyok - pollenekre és kajákra is. Nincs olyan egyértelmű összefüggés szerintem, mint sokan hiszik.

2020. júl. 30. 08:54
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Sőt, még sósavat is használok, beszarás!
2020. júl. 31. 17:30
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Kedves kérdező... Sok megszállott ökobio csodálkozna, ha kimosná pl a ruháit dió helyett normális mosószerrel és megnézné a vizet...
2020. aug. 1. 13:48
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
Soha nem mosnám ki ilyen diós hülyeségekkel a ruháimat. Egyik barátnőm “öko” háztartást vezet, hát’ nekem ez egyenlő az igénytelenséggel ahogy kinéznek a ruháik.
2020. aug. 1. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!