Kiralykutya kérdése:
Mennyit szív naponta a legerősebb dohányos akit ismertek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 11:52
2/9 anonim válasza:
Társaságban pl 10 percenként rágyújt.
3/9 anonim válasza:
Azt nem tudom, egy nap alatt mennyit szív el, de azt tudom, hogy egyszerre (pontosabban egymás után, de egy cigizés alkalmával) három darabot szív el. Ez azért elég rémisztő szerintem.
5/9 anonim válasza:
2-3 dobozt elnyom 1 nap bevallása szerint. Céges rendezvényen, 1ik szálat szívja a másik után. 2 óra alatt elment neki 1 doboznyi.
7/9 anonim válasza:
Nem tartom nyilván még azt sem, hogy ki a legerősebb dohányos a környezetemben, de amíg nem zavar engem bárki is a dohányzással, addig úgy kezelem a témakört, hogy az ő élete, - semmi közöm hozzá, amíg nem tőlem kér a szenvedélyére kölcsön.
8/9 Paczalos István válasza:
Keresztapám láncdohányos volt, szegény meghalt már 13 éve. Ő napi 4 doboz mezítlábas Kossuthot füstölt el.
9/9 anonim válasza:
Angoltanárom minden egyes szünetben rohant ki bagózni, néha 2-t is elszívott, undorítóan szottyadt, sárga bőre volt, zsigeri cigiszaga volt, a kiadott A4-es lapok is bűzlöttek. Otthon szerintem egyiket szívta a másik után és bent a lakásban. Egyik legundorítóbb emberi szokás szerintem, kb azzal egyenértékű, mintha a szoba közepére sz*rnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!