Naponta átlagosan hány trágár kifejezést használsz?
Figyelt kérdés
Én inkább csak akkor szoktam, ha ideges vagyok. Végülis az élet nem lehet mindig szép, valahogy ki kell fejezd a dühödet, de ha nyugodt pillanatokban is kötőszóként használod a "b. meg", "g.", "k.", stb kifejezéseket, az nyilván kicsit visszatetsző.2022. febr. 10. 10:49
2/18 anonim válasza:
Nyugodt pillanatokban, munkában nem használok csúnya szavakat.
Otthon ha mérges vagyok akkor igen, meg káromkodós idézeteket simán, igazából ezek is csak szavak, nem idéznek démont vagy ilyesmi.
3/18 anonim válasza:
Kb két percenként szidom vagy magamat vagy az AutoCad-et, igazán változatos szavakkal. Szóval kvázi az összeset használom amit csak ismerek.
4/18 anonim válasza:
Kb tíz évenként egyszer, ha elöfordul, de az sem biztos.
5/18 anonim válasza:
Nem szoktam, maximum magamban, de kimondani nem szoktam csunya szavakat. Nem vagyok soha annyira duhos egyreszt, eleg nyugis a termeszetem, meg ha merges vagyok akkor inkabb nem szolok senkihez es csapkodok, meg ilyenek :D Nem zavar, ha masok hasznaljak ezeket a szavakat, de nekem siman csak nem jon magatol, ennyi.
7/18 anonim válasza:
faxom se tudja
viccet félretéve megesik amikor sokszor, van amikor ritkábban
és általában pár fajtát csak
9/18 anonim válasza:
Magamban 1-2 alkalommal néha előfordul, de nem szokásom. Ha mérges vagyok, viszont kimondok elvétve pár trágárabb szót/kifejezést, de próbálok róla leszokni.
10/18 anonim válasza:
Annyit, hogy csoda, hogy nem szakad le a plafon (szabadúszó vagyok, egyedül dolgozok itthon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!