Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Naponta átlagosan hány trágár...

Naponta átlagosan hány trágár kifejezést használsz?

Figyelt kérdés
Én inkább csak akkor szoktam, ha ideges vagyok. Végülis az élet nem lehet mindig szép, valahogy ki kell fejezd a dühödet, de ha nyugodt pillanatokban is kötőszóként használod a "b. meg", "g.", "k.", stb kifejezéseket, az nyilván kicsit visszatetsző.

2022. febr. 10. 10:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

Veletlenul soha nem csuszik ki. Mindig tudom, ki elott mit. Haromfajta csunya beszed van. Ha az ember duhos, ha az ember kifejezo erot visz bele, es ha kotoszo.

En ugyanattol a tragar szotol tudok undorodni, ha mas helyen vagy mas korulmenyek kozt hasznaljak.

2022. febr. 10. 13:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Magamban naponta párszor, vagy napokig nem... Kimondani esetleg évtizedenként egyszer, ha szoktam.
2022. febr. 10. 15:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Min.2.
2022. febr. 10. 17:38
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Kár lenne számolni. A káromkodás a második anyanyelvem; mocskosabb a pofám, mint tíz székely kocsisé együttvéve.
2022. febr. 10. 18:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Fasztudja, szerintem szinte egyet sem, nagyon ritkán káromkodok.🤷‍♂️
2022. febr. 10. 19:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam, ha mérges vagyok, akkor is csak ilyen "Isten rogyassza meg a keserves, terecskes kutya veres bugyellárisát..."-kategóriájú dolgokat mondok. Vagy csak simán teringettét. Szerintem a legcsúnyább szó, amit néha kimondok, a macskaszar.
2022. febr. 10. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:
32%
az anyanyelvem a trágár,ritkán szólalok meg magyarúl!
2022. febr. 12. 20:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A kelleténél többet. Ma például percekig anyáztam az egyik háztartási eszközt, ami véresre becsípte az ujjamat.
2022. ápr. 30. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!