Naponta átlagosan hány trágár kifejezést használsz?
Figyelt kérdés
Én inkább csak akkor szoktam, ha ideges vagyok. Végülis az élet nem lehet mindig szép, valahogy ki kell fejezd a dühödet, de ha nyugodt pillanatokban is kötőszóként használod a "b. meg", "g.", "k.", stb kifejezéseket, az nyilván kicsit visszatetsző.2022. febr. 10. 10:49
11/18 anonim válasza:
Veletlenul soha nem csuszik ki. Mindig tudom, ki elott mit. Haromfajta csunya beszed van. Ha az ember duhos, ha az ember kifejezo erot visz bele, es ha kotoszo.
En ugyanattol a tragar szotol tudok undorodni, ha mas helyen vagy mas korulmenyek kozt hasznaljak.
12/18 anonim válasza:
Magamban naponta párszor, vagy napokig nem... Kimondani esetleg évtizedenként egyszer, ha szoktam.
14/18 anonim válasza:
Kár lenne számolni. A káromkodás a második anyanyelvem; mocskosabb a pofám, mint tíz székely kocsisé együttvéve.
15/18 anonim válasza:
Fasztudja, szerintem szinte egyet sem, nagyon ritkán káromkodok.🤷♂️
16/18 anonim válasza:
Nem szoktam, ha mérges vagyok, akkor is csak ilyen "Isten rogyassza meg a keserves, terecskes kutya veres bugyellárisát..."-kategóriájú dolgokat mondok. Vagy csak simán teringettét. Szerintem a legcsúnyább szó, amit néha kimondok, a macskaszar.
17/18 anonim válasza:
az anyanyelvem a trágár,ritkán szólalok meg magyarúl!
18/18 anonim válasza:
A kelleténél többet. Ma például percekig anyáztam az egyik háztartási eszközt, ami véresre becsípte az ujjamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!