Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki csak naponta egyszer...

Ha valaki csak naponta egyszer válaszol valakinek, akkor miért ír rá másokra?

Figyelt kérdés
Az lenne a logikus, hogy azért válaszol naponta (vagy ritkábban) egyszer, mert nem akar kommunikálni az adott illetővel. De akkor viszont miért kezdeményez az ilyen beszélgetést? Pláne ha akkor is naponta egyszer válaszol?
2022. márc. 18. 16:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Azt el sem tudod képzelni, hogy mondjuk van más dolga is, mint folyton csevegni? Örülj inkább, hogy igyekszik fenntartani a kapcsolatot veled.
2022. márc. 18. 16:54
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
Én meg azokat nem értem, akik elvárják a másiktól, hogy egy percen belül válaszoljanak. Chatelgem már ilyennel, egyszer 5 perc múltával válaszoltam neki, ezen hihetetlenül megsértődött, azóta nem is tartom vele a kapcsolatot.
2022. márc. 18. 17:14
 3/14 anonim ***** válasza:
*chateltem
2022. márc. 18. 17:14
 4/14 A kérdező kommentje:

Látom nem értettétek meg a kérdést. Vagy még jobb: Nem akartátok megérteni a kérdést. Van sejtésem hogy miért, de akkor kifejtem bővebben, hátha megértitek, vagy sikerül úgy kifejtenem, hogy ne tudjátok nem akarni megérteni. ;)

Az hogy valakinek napjában egyszer válaszolnak, mert mondjuk nem akar az adott illetővel kommunikálni, az tiszta sor. De a logikátlan meg az ellentmondás az egészben, hogy az ilyen viszont miért ír akkor rá magától a másikra (igen, úgy hogy ő kezdeményez beszélgetést), ha úgyis csak naponta fog neki reagálni?

2022. márc. 18. 17:49
 5/14 anonim válasza:
25%
Én is tapasztaltam már ilyet és elég idegesítő tud lenni. Nyilván senki nem várja el az embertől hogy azonnal válaszoljon, mert ezer más dolga lehet, de a mai világban amikor 0-24-ben ott a telefon melletted és szinte azonnal kapod az értesítést hogy írtak neked kicsit flegma a napi 1 válasz. Az én helyzetemben (lány volt az illető) arra tudtam csak gondolni, hogy azért csinálja, hogy teperjek utána ő meg csak a kis csontokat dobja nekem :D ki tudja...
2022. márc. 18. 18:07
 6/14 A kérdező kommentje:
Ez volt eddig egy releváns válasz, köszönöm szépen. :)
2022. márc. 18. 18:34
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Én is ilyen vagyok, jobban szeretek inkább egyszerre leírni sokmindent, nem pedig 100 kis üzenetben chatelgetni. Ezért szoktam csak ritkán válaszolni. De ennek ellenére én mégis ráírok a másikra, mert érdekel hogy mi van vele. De ha nem válaszolok azonnal, az nem azt jelenti, hogy nem szeretnék vele kommunikálni.
2022. márc. 18. 18:51
 8/14 A kérdező kommentje:

Akkor mindenféle lekezelés, leszólás, személyeskedés nélkül kérdezem, de tényleg csak azért mert a gondolatmenetet szeretném tudni:

Mi jó van abban ha napi (vagy még ritkább) egy mondatot reagál csak vissza valaki? Pláne ha ő kezdeményezi.

2022. márc. 18. 19:07
 9/14 anonim ***** válasza:
Van, aki nem szófosó típus, írásban sem. Ha mondjuk megkérdezem, tudtál-e venni olyan csokit, amilyet akartál, megírod, hogy nem, akkor arra annyit válaszolok, hogy sajnálom. Felesleges mindig mindenről regényt írni.
2022. márc. 18. 19:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Miért baj az, ha csak 1 mondatban reagál?
2022. márc. 18. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!