Ha valaki csak naponta egyszer válaszol valakinek, akkor
miért ír rá másokra?
Azt el sem tudod képzelni, hogy mondjuk van más dolga is, mint folyton csevegni? Örülj inkább, hogy igyekszik fenntartani a kapcsolatot veled.
2022. márc. 18. 16:54
Én meg azokat nem értem, akik elvárják a másiktól, hogy egy percen belül válaszoljanak. Chatelgem már ilyennel, egyszer 5 perc múltával válaszoltam neki, ezen hihetetlenül megsértődött, azóta nem is tartom vele a kapcsolatot.
2022. márc. 18. 17:14
2022. márc. 18. 17:14
4/14 A kérdező kommentje:
Látom nem értettétek meg a kérdést. Vagy még jobb: Nem akartátok megérteni a kérdést. Van sejtésem hogy miért, de akkor kifejtem bővebben, hátha megértitek, vagy sikerül úgy kifejtenem, hogy ne tudjátok nem akarni megérteni. ;)
Az hogy valakinek napjában egyszer válaszolnak, mert mondjuk nem akar az adott illetővel kommunikálni, az tiszta sor. De a logikátlan meg az ellentmondás az egészben, hogy az ilyen viszont miért ír akkor rá magától a másikra (igen, úgy hogy ő kezdeményez beszélgetést), ha úgyis csak naponta fog neki reagálni?
5/14 anonim válasza:
Én is tapasztaltam már ilyet és elég idegesítő tud lenni. Nyilván senki nem várja el az embertől hogy azonnal válaszoljon, mert ezer más dolga lehet, de a mai világban amikor 0-24-ben ott a telefon melletted és szinte azonnal kapod az értesítést hogy írtak neked kicsit flegma a napi 1 válasz. Az én helyzetemben (lány volt az illető) arra tudtam csak gondolni, hogy azért csinálja, hogy teperjek utána ő meg csak a kis csontokat dobja nekem :D ki tudja...
2022. márc. 18. 18:07
6/14 A kérdező kommentje:
Ez volt eddig egy releváns válasz, köszönöm szépen. :)
Én is ilyen vagyok, jobban szeretek inkább egyszerre leírni sokmindent, nem pedig 100 kis üzenetben chatelgetni. Ezért szoktam csak ritkán válaszolni. De ennek ellenére én mégis ráírok a másikra, mert érdekel hogy mi van vele. De ha nem válaszolok azonnal, az nem azt jelenti, hogy nem szeretnék vele kommunikálni.
2022. márc. 18. 18:51
8/14 A kérdező kommentje:
Akkor mindenféle lekezelés, leszólás, személyeskedés nélkül kérdezem, de tényleg csak azért mert a gondolatmenetet szeretném tudni:
Mi jó van abban ha napi (vagy még ritkább) egy mondatot reagál csak vissza valaki? Pláne ha ő kezdeményezi.
Van, aki nem szófosó típus, írásban sem. Ha mondjuk megkérdezem, tudtál-e venni olyan csokit, amilyet akartál, megírod, hogy nem, akkor arra annyit válaszolok, hogy sajnálom. Felesleges mindig mindenről regényt írni.
2022. márc. 18. 19:11
Miért baj az, ha csak 1 mondatban reagál?
2022. márc. 18. 19:25
Kapcsolódó kérdések: