Hogyan tartsam be az időbeosztásomat, ha nem kéri rajtam senki számon?
Szóbeli érettségire készülök itthonról, de eddig egyszerűen tragédia. Egyszerűen nem tudom tartani a saját időbeosztásom, nehezen veszem rá magam a tanulásra, konkrétan ha picit megcsúsztam, akkor halogatom, majd végül nem kezdem el inkább aznap. Közbe meg jövő hónap nyolcadikán emelt magyar szóbeli, és tudnom kéne 40 tételt és eddig stabilan tudok kettőt. Huszonkettedike meg huszonnegyedike között meg középszintű szóbeli, az angol tételeket már tudom, de a töriről halvány lila gőzöm sincs, ami mondjuk még sokkal kisebb gond, mint a magyar, mert egyrészt ebből csak húsz van, másrészt több időm van rá, harmadrészt nem felvételi tantárgy nekem, szóval a kettes is bőven elég, az év végi jegyeim miatt akárhogy is sikerülne úgyis duplázni fogok az érettségi pontokból.
És amúgy nagyon motiválatlan vagyok a tanulás terén, mert egyébként meg van munkám suli mellett két éve, ami teljesen jól ellátok home officeban is, azt nem halogatom. Csak a tanulásba nem tudom tartani az időbeosztásomat, ha nem kéri senki rajtam számon.
Nagyon vicces... -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!