A vonat vezetőt miért nem sajnálja, és támogatja senki a Tapolcán történt balesettel kapcsolatosan?
Nagy tragédia történt, én is nagyon sajnálom az összes elhunytat, és a hozzátartozókat.
Viszont nagyon sajnálom a vonat vezetőjét is, okoztam már balesetet, igaz, ott nem történt sérülés, de nagyon nehéz volt utána autóba ülni, itt pedig bár vétlen volt a vonatot vezető, mégis biztos nagyon nehéz neki mentálisan feldolgozni, hogy ennyi ember halálát okozta egy vétlen balesetnél.
Lehet élete végéig mentális problémái lesznek, és ki tudja, hogy vissza tud-e menni dolgozni, nem-e megy rá a magán élete, vagy úgy amblokk az élete.
Mégis mindenki a balesetben elhunytakat támogatja, ami igen, tragédia, de vannak más is, aki támogatást érdemelne.
A mozdonyvezetőket erre is képzik, olvastam egyszer hogy kétféle vezető van: aki gázolt és gázolni fog
Nem ő tehet róla, a mozdony nem tud megállni
"A vonat vezetőt miért nem sajnálja, és támogatja senki"
Én éppen azt vettem észre, hogy éppen átestünk a ló túlsó oldalára, és olvasom a hozzászólásokat egy-egy ilyen tragikus hír alatt:
"Részvétem a mozdonyvezetőnek." ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!