Van rondán/csúnyán kinéző ismerősötök?
Figyelt kérdés
Milyen az élete?2022. máj. 9. 14:14
1/9 anonim válasza:
van egy kiemelkedően torz ismerősöm, normális élete van, van egy férje, egy gyereke, dolgozik
2/9 anonim válasza:
Igen, én. Borzalmas, szomorú, nyomorúságos.
3/9 anonim válasza:
Van. Boldog családapa, három gyereke van.
4/9 anonim válasza:
Van, én. Átlagos, atlag alatti életem van szerintem
5/9 anonim válasza:
Többek között én. Átlagos életem van, boldog vagyok, van párom. De sok más ember is van a környezetemben akiknek nem előnyös a külsejük. Élik az életüket, családjuk van, elvannak, mint bárki más.
6/9 anonim válasza:
van. szép feleség, gyerek és full alkesz
7/9 anonim válasza:
Van több is. A többségük az előnytelen külső mellé megnyerő modort, alkalmazkodóképességet, kedvességet kapott, ennek ellenére bizonyos dolgokért jobban meg kell küzdeniük mint egy szép embernek.
1-2 közülünk sajnos nem tudja függetleníteni magát a környezet reakciójától és bizony kellemetlen gonosz ember néha.
8/9 anonim válasza:
Az ismerőseimnek van.
És elmegy....
9/9 anonim válasza:
Nagyon ronda vagyok :D Lapát fül . Nagy görbe orr . Ferde hát . 50 kg . Nagy szemüveg .
Milyen az életem ? Siralmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!