Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az Imola...

Mi a véleményetek az Imola névről? Van ilyen nevű ismerősötök? Ha van, milyen a viszonyotok?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az Imola névről? Van ilyen nevű ismerősötök? Ha van, milyen a viszonyotok? Jó vagy rossz vagy semleges?

2022. márc. 27. 10:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem szép név. Több ilyen nevű embert is ismerek. De nem gondolod, hogy számít a név szempontjából, hogy milyen a viszonyom velük???
2022. márc. 27. 11:20
 2/14 anonim ***** válasza:
65%

Valamikor regen, amikor meghalt Kesjar Csaba autoversenyzonk, akkor hallottam eloszor az Imola nevet, mert baratnojet igy hivtak, es o nyilatkozott a teveben az eset kapcsan. Akkoriban nekem nagyon furcsa volt a nev hangzasa, es nem is tetszett. Azota mar tobbszor hallottam, h valakit igy hivnak, ugyhogy kb. semlegesse valt, nem figyelek mar fel ra. Meg mindig nem tetszett meg kulonosebben, de ezt nyilvan sok minden befolyasolja. Ha lenne valaki, akit ismernek ezen a neven, es az a szemely nagyon kedves lenne, biztosan maskeppen allnek a nevhez is, de sajnos szemelyesen senkit nem ismerek ezen a neven.

De miert lenyeges az szamodra, h egy Imola nevu szemellyel masoknak mi a viszonyuk? Miben fog ez Teged befolyasolni? A gyerekednek szeretned adni ezt a nevet? Mert ha igen, akkor inkabb az lenne az erdekes, h ez a nev illik – e a vezeteknevehez. Egyebkent en nem mondanam ezt rossz nevnek. Kulonleges, es nem gyakori. De hogyan szoktak becezni ugy, h ne keverjek ossze az Imrevel? Molli?

2022. márc. 27. 11:23
 3/14 anonim ***** válasza:
25%

Nem nagyon tetszik. Szerintem öreges.

Becénzi hogy lehet? Imi vagy Molli? Hát így sem hangzik jól. Valami idős titkárnő ugrik be a név hallatán. Amúgy is nagyon ritka.

2022. márc. 27. 11:47
 4/14 anonim ***** válasza:
57%
Régi magyar rap világból Madam Imola jut róla eszembe. VSOP -val nyomták.
2022. márc. 27. 12:07
 5/14 anonim ***** válasza:
47%
Nem tetszik.
2022. márc. 27. 14:18
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem kedvelem, mert mar suliban is bekepzelt kis gorcs volt. Most felnottnek is az
2022. márc. 27. 16:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis F1-es pálya.
2022. márc. 27. 17:26
 8/14 anonim ***** válasza:
65%
Nem jön be.
2022. márc. 27. 23:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
3-as: én például csak azokat a neveket szeretem, amiket nem lehet becézni. Például nagyon szép névnek tartom az Emesét, de amikor először hallottam becézve, hogy Mesi, azt sem tudtam, milyen nevet hallok. Tehát nekem egyáltalán nem baj, hogy az Imolát nem lehet becézni, így is szép.
2022. márc. 28. 10:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
folyt.: dallamos név, de kellene tudni a vezetéknevet is, hogy passzol-e hozzá.
2022. márc. 28. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!