Mi a véleményetek az Imola névről? Van ilyen nevű ismerősötök? Ha van, milyen a viszonyotok?
Valamikor regen, amikor meghalt Kesjar Csaba autoversenyzonk, akkor hallottam eloszor az Imola nevet, mert baratnojet igy hivtak, es o nyilatkozott a teveben az eset kapcsan. Akkoriban nekem nagyon furcsa volt a nev hangzasa, es nem is tetszett. Azota mar tobbszor hallottam, h valakit igy hivnak, ugyhogy kb. semlegesse valt, nem figyelek mar fel ra. Meg mindig nem tetszett meg kulonosebben, de ezt nyilvan sok minden befolyasolja. Ha lenne valaki, akit ismernek ezen a neven, es az a szemely nagyon kedves lenne, biztosan maskeppen allnek a nevhez is, de sajnos szemelyesen senkit nem ismerek ezen a neven.
De miert lenyeges az szamodra, h egy Imola nevu szemellyel masoknak mi a viszonyuk? Miben fog ez Teged befolyasolni? A gyerekednek szeretned adni ezt a nevet? Mert ha igen, akkor inkabb az lenne az erdekes, h ez a nev illik – e a vezeteknevehez. Egyebkent en nem mondanam ezt rossz nevnek. Kulonleges, es nem gyakori. De hogyan szoktak becezni ugy, h ne keverjek ossze az Imrevel? Molli?
Nem nagyon tetszik. Szerintem öreges.
Becénzi hogy lehet? Imi vagy Molli? Hát így sem hangzik jól. Valami idős titkárnő ugrik be a név hallatán. Amúgy is nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!