Egyetemisták! Hogyan motiváljátok magatokat a félév végén?
Mindig a félév vége a legnehezebb számomra, mert mindent az utolsó hetekbe kell összesűríteni (zh, beadandó, prezentáció, vizsga) és ilyenkor már csak azon jár az eszem, hogy mikor "szabadulok" végre és mit fogok majd csinálni a nyáron. Le akarom tudni a hátralévő feladatokat, csak túl akarok rajta lenni és semmi motivációm nincsen már hozzájuk, viszont nyilván sok múlik rajtuk és fontosak ezért nem szabad félvállról venni sem.
Nektek ilyenkor mi szokott segíteni, hogyan motiváljátok magatokat?
Nekem ez a rész volt a pokol. Az utolsó 2 hét után én tartottam egy szünetet, szóval inkább mindehol a 2. vizsgát vettem fel.
Mások szerették egyben letudni az egészet, elmentek az első vizsgára, általában május végére vagy június elejére végeztek, én inkább hagytam magamnak időt a zh őrület és a vizsgák között, de nekem az is közrejátszott, hogy így rövidebb lett a nyár és a nyári sznetet nem szerettem, mert akkor mindenki eltűnt, senki sem keresett, nem volt kommunikáció.
Ráadásul mindenki ide-oda ment nyaralni nekem meg nem volt erre pénzem szóval mindig otthon sínylődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!