(Sürgős!!!) Első éves egyetemista vagyok, ha BA képzésen vagyok és a második félévben március 15 elött kiiratkozom akkor vissza kell fizetnem valamit?
Azt tudom, hogy az osztatlan képzésen úgy van, hogy ha első vagy második félévben iratkozik ki az ember akkor még nem kell visszafizetnie semmit.
De a BA - n ez csak az első félévre vonatkozik.
Viszont olvastam egy olyat, hogy :
"Ügyfél tehát fentiek alapján nem vesz igénybe ösztöndíjat abban az adott félévben:
- amelyben a hallgató jogviszonya tavaszi félév esetén március 15., őszi félév esetén október 15. előtt megszűnik,"...
Szóval ez alapján, ha március 15 elött iratkozom ki, akkor még nincs baj és nem verik rám azt a 300+ ezer forintot?
(Van valami, ami miatt nem tudok egyből kiiratkozni, kicsit bonyolult a helyzet, ezért érdekelne, hogy ha esetleg március 15 elött ki tudnék iratkozni akkor kellene e fizetnem vagy sem.)
A válaszokat előre is köszönöm!
Egyszerűen csak szakot tévesztettem..
Nem jött be, de nem akartam feladni, fél évig bírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!