Egyetemistaként mivel töltitek a napjaitokat, miután végeztetek az összes vizsgával, és még van mondjuk egy pár hét az új félévkezdésig?
Én már 2 éve végeztem az egyetemmel, de kb minden félévben próbáltam elmenni diák munkára, minden félére. kb mindig volt 1 hónap szabad időm, mert próbáltam a legtöbb vizsgám letudni decemberben.
Az utolsó 2 félévben, meg már szakirányosan kerestem diák munkát és később gyakorlati helyem is az lett, amit anno dolgoztam. :)
Én anno:
- eljártam uszodába, napközben, akkor kevesen voltak és olcsóbb is volt
- önkénteskedtem pár napot állatmenhelyen
- diákmelóztam, de lazán, csak 1-2 napot
- barátokkal találkoztam
- örültem, hogy otthon lehetek, fórumokat, cikkeket olvasgattam az érdeklődési köreimmel kapcsolatban
- örültem, hogy otthon lehetek, kreatív hobbiztam
- nem vagyok nagy filmes, de egyszer-egyszer megnéztem egyet
- némileg segítettem otthon
Most estin örülök, hogy végre szabadok az estéim munka után. Találkozom barátokkal, de általában olyan energiahiányos vagyok, hogy az edzésen kívül csak punnyadok otthon. Sokszor még az érdeklődési köreimről való olvasgatáshoz sincs annyira kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!