Egyetemisták! Szerintetek a következő félév online vagy jelenlétiben lesz megtartva?
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 20:48
A kérdező szavazást indított:
Jelenléti
43 szavazat
1/13 anonim válasza:
remélem online mert most olyan szar átlagom lett, hogy őszre nem kapnék kolit ha nem
3/13 anonim válasza:
Nincs most olyan a járványhelyzet, hogy onlinera lennének kényszerítve.
4/13 anonim válasza:
Egyes, nekem épp azért volt veszélyben a kolim, mert mindenki szétcsalta a zh-it online, és az átlagok nagyot ugrottak. Ösztöndíjat így nem is kaptam... Szerintem jobb így, ha a jutalmakat igazságosan adják annak, aki tényleg tanul.
5/13 anonim válasza:
Ez csak akkor lehet probléma, ha nem tud az ember jól csalni. ;)
6/13 anonim válasza:
Drága eltén úgy néz ki megint online lesz. Ez olyan kiábrándító, épphogy felépültem a depresszióból, amit az online oktatás okozott.
9/13 anonim válasza:
remélem nagyon, hogy maradunk így normálisan jelenlétiben
10/13 anonim válasza:
Elmeletek online, gyakorlatok bent. Nekem a mostani felevemben 3 zh-bol 1 volt jelenleti, 3 vizsgabol 1 volt jelenleti es 3,57 lett az atlagom. Az egyik online vizsgam piszok nehez volt, az elmeleti kerdesek nem fedtek az anyagot. Nalunk a tanarok azt mondtak egy eve, hogy attol hogy attertek online zh/vizsgara, a hallgatok eredmenyei nem lettek jobbak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!