Úgy néz ki, hogy pszichopata vagyok. Milyen jövő áll előttem ? Adnátok tanácsot, véleményt ?
79 de inkább 80 ! Azt azért nem hinném. Itt, gyakorin ?
Nem adtam infot ? Egy anonim oldalon. Írjam ki talán a teljes nevem, lakcímem, előéletem, jelenlegi helyzetem stb ? Mit vártok ?
Engem nem erdekel sem a neved, sem a cimed, sem semmi egyeb szemelyes.
De az, h 20+os srac vagy, vagy 40es no, nem hatarol be felismerhetove.
A serulesek jellegere voltam kivancsi.
Anyukad/apukad alkoholista es/vagy drogos volt. Utottek-vagtak, eheztetek, ezert kiemeltek a csaladbol 5 evesen mondjuk. Aztan a gyermekotthont elhagyva kezdted a felnott eletedet, semmilyen segitseggel.
Van-e vmi csaladtag, akire tamaszkodhatsz vagy egyedul vagy, mint a kisujjad.
Kb ilyesmire.
De ha gondot okoz, akkor fejezzuk is be inkabb, kezd ilyen szorakozas/unalomuzes jellege lenni.
Pontosan,illetve ,hogy mit értesz lelki kínzás alatt…a kivitelezés pl.
De hasonloan erzem a 82-hez.
81 es kommentemet továbbra is fenntartom.
#80 Na mégis, ki vagyok ???
#82 Leülhetsz, -1 es. Gykn nem célom, hogy felismerjenek, ahogy látom nektek sem. Maradj ebben a feltételezésedben. Akinek gondot okoz, befejezheti.
# 83 Értelmezési Problémáid vannak ? Szerencsétek h nem tudom kik vagytok, ezáltal megmutatni.
Nagyon agresszív vagy. Teljesen érthető és megalapozottak a többiek kérdései. Itt egy valakinek vannak értelmezési problémái ,neked.
De szerintem ez a stílus után ne számíts semmire, szánalmas vagy. Kb 90 kommentnél jársz, foglalkoztak veled, próbáltak volna segíteni,erre te ideböfögsz egy ilyet… itt egy valaki nem komplett,és az te vagy. De nem pszichopata, pusztán balfasz.
Miért , ha ismernéd őket mit csinálnál?jól körbe röhögnének, számalmas vagy.
Persze, h korberohognem, ha ismernem.😂😂😂
Vaginazik itt az interneten, eloben meg meg a szemet is lesutne, ha talalkoznank😝😂😂😂
Annyira buta, h az ironiat sem erti...🤦🏼♀️😝😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!