Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy néz ki, hogy pszichopata...

Úgy néz ki, hogy pszichopata vagyok. Milyen jövő áll előttem ? Adnátok tanácsot, véleményt ?

Figyelt kérdés
Nem vagyok való emberek közé ?
2022. máj. 3. 14:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/114 A kérdező kommentje:
47. Ezek lelki bántások, amiket általában nem feltétlen egy személy ellen hajtok végre, és nem feltétlen személyesen. Nem párkapcsolati jelleggel. Lehet előre megtervezem, akár haragból, irigységből. Olyankor boldoggá tesz. Utólag, akár most is, vagy sajnálom, vagy egyszerűen nem érdekel.
2022. máj. 10. 05:34
 52/114 A kérdező kommentje:

50. Miért ne érdekelhetne az emberek véleménye ?

Ezt így nem diagnosztizálták kimondva.

Gyerekkoromban voltam védelemben a családsegítő kpban, ahová járt egy akkor jó középkorú pszichiáter, és igen, azóta meghalt, a papírok meg nincsenek már meg. A mt hg szakember már régen nyugdíjas. Ha még él.

Internetről és innen olvasgatok, igen. Minden info érdekel. Miért ne ? Itt gykn volt olyan, hogy annak neveztek....

2022. máj. 10. 05:46
 53/114 anonim ***** válasza:
100%

A kerdest te tetted fel, amire valaszoltunk legjobb szandekkal. Az en tovabbi kerdeseimet meg nyilvan azert tettem fel, mert mi nem ismerunk teged, tobbet kell tudnunk a motivacioidrol. Erre nem lehet a valaszod az, h neked mi erdeked van ebbol.

Ha cs.segitonel voltal vedelem alatt, akkor elkepzelheto, h a csaladon belul elszenvedett serulesod miatt lettel ilyen. Bar errol sem sokat tudunk.

Akkor is max szociopata lehetsz, de a sajnalat, amit erzel (ha erzed) arra utal, h nem lehetsz pszichopata.

Jelenleg tovabbra is tartom az elso valaszaim egyiket: serult ember vagy. Az elso nehany ev (sot, mar a szuletest megelozo idoszak) is meghatarozza a szemelyisegunket.

Mindannyian hordozunk ilyen seruleseket, szerencses az, aki felismeri, h valami nem stimmel vele es elkezdhet dolgozni a gyogyulason.

Ha boldog vagy igy, akkor semmi gond.

Ha viszont nem, es ez megmergezi a jelenkori kapcsolataidat, akkor kezdj el dolgozni magadon. Akar terapias jelleggel is, pszichologussal, ne pszichiaterrekkel es ne gyogyszerekkel.

2022. máj. 10. 07:15
 54/114 A kérdező kommentje:
Szociopata sem sokkal jobb. Hát ez xar ügy. Köszi hogy őszinte vagy !
2022. máj. 10. 07:46
 55/114 anonim ***** válasza:
100%

En a vegleteket mondtam, kozel sem biztos, h esetedben is ez van.

De mivel probalod megerteni magad, sztem te sem vagy boldog. Erzed, h ez igy nem fa$za.

Pontos diagnozist csak szakemberek adhatnak. Ha nem kedveled oket, esetleges rossz tapasztalatok miatt, akkor pedig fordulj az onismeret fele.

Ne kategorizald magad, csak legyel nyitott minden informaciora, csinalj szemelyisegteszteket, olvass sok szakirodalmat.

Ajanlom Orvos-Toth Noemi Orokolt sors cimu konyvet.

Hany eves vagy?

2022. máj. 10. 07:58
 56/114 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül élsz? Mit dolgozol? Családoddal a viszony? Mivel töltöd a szabadidődet? Ezekre a kérdésekre válaszolsz, már konkrétabb összképet lehet kapni rólad.

Hol keresed az ,,áldozataidat’’? Milyen lelki bántásokat alkalmazol?

Kevés az infó nagyon ,amit leírsz magadról.

2022. máj. 10. 08:15
 57/114 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem többet kéne aludnod,és nem képzelnél be ilyen dolgokat. A válaszaidból látva, te alig alszol…hidd el egy pihenteto alvas, napi rutin csodakra kepes :)

Ha csak, nem ügyelsz, de remélem nem vagy doki.

2022. máj. 10. 08:22
 58/114 A kérdező kommentje:

Honnan tudjátok mind ezeket ??

Az "áldozataimat" lelkileg, idegileg szoktam egyébként...

Hadd gondolkozzak a további válaszokon....

2022. máj. 10. 10:13
 59/114 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy haragból? Mi alapján választod ki ?
2022. máj. 10. 13:24
 60/114 anonim ***** válasza:
100%
Most is bántasz valakit?
2022. máj. 10. 13:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!