Úgy néz ki, hogy pszichopata vagyok. Milyen jövő áll előttem ? Adnátok tanácsot, véleményt ?
Nem én voltam...🤦🏼♀️
Nem csak én írok ékezet nélkül, te gyerek.😝
Nem bacogatlak, míg szépen beszélgetsz😙
✌ Béke van.
(S most direkt ékezettel írtam, h összezavarjalak)
Unatkozol, mi?
Hülyének nézel ? Nincs, mert te nem fogsz engem békén hagyni. Üldözöl engem. És gondolod, hogy én nem jöttem rá, miféle ember vagy az életben ? Elég volt.
A gyengébbet meg nem illik bántani. Menj innen.
Nő vagy ?
Mit akarsz ??
Pontosan errol van szo utolso. Volt vagy 2-3 kerdese, mindet feltornazta 100 fole a hulyesegevel.
De engem szorakoztat.🤷🏼♀️
A gyengébbet meg nem illik bántani.
Orulok, h ezt megtanultad vegre, majd a kislanytol kerjel bocsanatot, ha felnottel😙
106. Nem kötelező visszaírni.
Engedjétek el hölgyeim. Vagy ha nem tetszik, jelentsétek be a kérdést. Nekem belefér. Töröljék csak. Vagy én fogom. Ha bírjátok az obszcén beszédet, megkaphatjátok. Az jólesett, hogy szombaton segítőkész válaszokat és tanácsokat adtatok, ehhez képest ez átment provokációba a részetektől. Hajlandó is lennék megfogadni. Azt viszont szólok, ha felbasztok, nem nekem fogtok ártani, hanem másoknak.
107. Ő már felnőtt nő. Tudom, hogy miatta csináljátok. Nem merek a szemébe nézni még, amit tettem. Idő kell. De ezt már szombaton megbeszéltük. Szóval ku.rva gyorsan döntsétek el, ezenkívűl b@szogatni akartok, vagy segíteni, ahogy 2 napja írtátok.
107. Nem sokáig fog szórakoztatni, garantálom. Most lehet választani : nem bántó értelmes válaszokat írtok, vagy rövidre zárom a dolgot, mert nem szálltok le rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!