Mi értelme az olyan prank videóknak, ahol előre tudják, hogy "megviccelik" őket?
Láttam tiktokon egy ilyet. Az egyik azzal akarta megviccelni a másikat, hogy odahívja azzal az indokkal, hogy elromlott a kávéfőző,majd egy tál tejszínhabot az arcába nyom. Közben ahogy ment a videó, az ajtó mögül kukucskált be az a személy, akit megvicceltek. Várta a jelzést, mikor jöhet be.
Aztán meg úgy adták elő, hogy tényleg nem volt megjátszva. Ennek így mi értelme?
Mert ha azt mondom, hogy instagramon láttam, az jobb lenne?
Pedig ők mindig kiosztanak mindenkit, meg őszintének tűntek. Na mindegy. Köszi a válaszokat!
A nézettség miatt. Az ember a reakció miatt vgignézi és nekik ez kell.
Én ezeket fbn láttam és ott a oldalaknál van egy olyan statisztika is az elemzésnél, hogy hány százaék nézte 3 mpig, 10 mpig 1 percig, stb
Ha csinálnak egy 6 perces videót, ahol szerencsétlenkednek 5 perc 30 másodpercig majd a maradék 30 másodpercben megtörténik a csoda, akkor a legtöbb nző úgys végignézi, aztán akármit kommentel, a fb algoritmusa miatt felugrik mások főoldalán is, ők is megnézik.
Tökéletes példája az ilyen szemétnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!