Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme az olyan prank...

Mi értelme az olyan prank videóknak, ahol előre tudják, hogy "megviccelik" őket?

Figyelt kérdés

Láttam tiktokon egy ilyet. Az egyik azzal akarta megviccelni a másikat, hogy odahívja azzal az indokkal, hogy elromlott a kávéfőző,majd egy tál tejszínhabot az arcába nyom. Közben ahogy ment a videó, az ajtó mögül kukucskált be az a személy, akit megvicceltek. Várta a jelzést, mikor jöhet be.

Aztán meg úgy adták elő, hogy tényleg nem volt megjátszva. Ennek így mi értelme?

2022. máj. 3. 10:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mert ha azt mondom, hogy instagramon láttam, az jobb lenne?

Pedig ők mindig kiosztanak mindenkit, meg őszintének tűntek. Na mindegy. Köszi a válaszokat!

2022. máj. 3. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Az összes "spontán" dolog meg van rendezve !
2022. máj. 3. 16:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A nézettség miatt. Az ember a reakció miatt vgignézi és nekik ez kell.

Én ezeket fbn láttam és ott a oldalaknál van egy olyan statisztika is az elemzésnél, hogy hány százaék nézte 3 mpig, 10 mpig 1 percig, stb

Ha csinálnak egy 6 perces videót, ahol szerencsétlenkednek 5 perc 30 másodpercig majd a maradék 30 másodpercben megtörténik a csoda, akkor a legtöbb nző úgys végignézi, aztán akármit kommentel, a fb algoritmusa miatt felugrik mások főoldalán is, ők is megnézik.

2022. máj. 3. 21:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tökéletes példája az ilyen szemétnek.

2022. máj. 4. 09:06
 15/15 anonim ***** válasza:
És a "legjobb", amikor "dolgozik alatta a szisziszisziszi". Ezt arra szoktam mondani, amikor bejátszanak alatta ilyen sziszisziszi hangra emlékeztető ziháló vihogást.
2023. dec. 26. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!