Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem idegesítenek a...

Titeket nem idegesítenek a naiv/ostoba emberek?

Figyelt kérdés
Mostanában azt vettem észre magamon, hogy idegesíteni kezdett az, amikor valaki naiv/ostoba. Amikor beszélgetek egy csoporttársammal az egyetemen, és rendkívül tájékozatlan a világ dolgait illetően. Nem érdekli se a politika, se az, hogy mi történik az országban vagy a világban. És most itt nem arra gondolok, hogy eltérő véleményünk van, hanem konkrétan volt egy olyan csoporttársam, akit én világosítottam fel, hogy a szomszédban háború zajlik, amikor az már lassan egy hete kitört. Vagy unokatesóm közölte, hogy elment szavazni, de mivel nem jelentkezett át, nem adhatta le a szavazatát, és meg volt lepődve, hogy a választáson való részvételhez át kell jelentkezni, ha máshol akar szavazni, mint ami a bejelentett lakcíme. Vagy egy másik barátnőm jelentkezett Ausztriába egy au-pair állásra, úgy, hogy nem tudott németül, és meg volt lepődve, hogy az állasinterjú német nyelven zajlott, holott világosan le volt írva minden az álláshirdetésben. És most itt felnőtt, huszonéves nőkről beszélünk. Tudom, ez nem az én problémám kellene, hogy legyen, hanem az övék, viszont amikor ezekkel a dolgokkal szembesülök, valahogy ideges leszek. Titeket is idegesít, amikor azt látjátok magatok körül, hogy tájékozatlanok/sötétek az emberek? Vagy csak én lennék túl lobbanékony? Komolyan érdekel, mert már nem tudom eldönteni, hogy én reagálom-e túl ezeket a dolgokat.

2022. máj. 1. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Csak zavarnak, idegeskedni ezen nem jó dolog.
2022. máj. 1. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is folyamatosan esik a hülyeségtűrő küszöböm, sajnos. Pedig manapság nagyobb szükség lenne ezirányú toleranciára, mint valaha.
2022. máj. 1. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az általad leírtak még nem idegesítenek, de zavarnak. Mondjuk, ha belegondolok, hogy ilyen tájékozatlan emberek szavazata is egyet ér, akkor azért nyílik a bicska

Ennél súlyosabbak akik felhúznak már. A különböző konteók mondjuk, már ki tudnak akasztani, vagy a vakon politizálók mondjuk.

2022. máj. 1. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kerülöm őket és nem beszélek ilyenekkel. Az ő bajuk, ha hülyék.
2022. máj. 1. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát a politikai dolgokkal én se vagyok elmélyedve. De pl, amit leírtál azokkal képben vagyok - főleg, hogy mindenhol ezeket hangoztatják, szóval ha az ember legalább kicsit nyitott szemmel jár, akkor pont szemelőtt lesz.

Az aupair-hez, meg annyi, hogy lehet visszaküldeném nyelvtanra szövegértéshez.

2022. máj. 1. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában csak akkor idegesít ha feltart vagy bekavar a dolgaimba az ostobaságával. Nameg abban az esetben ha erőszakos, és az ostoba nézeteiről próbál meggyőzni mint egyetemes és kizárólagos igazság.
2022. máj. 1. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Engemet az ostoba helyesírással lehet kicsinálni. "Ha gondolod felhivhac". Később: "Miért van az, hogy válaszra se méltac" (a kérdőjelet is elvitte a cica)

Vajon miért? :D :D :D

2022. máj. 5. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!