Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyit használtad korábban...

Mennyit használtad korábban az oldalt, és mennyit mostanában? Hogy változott ez a szokásod?

Figyelt kérdés
Ha változott bármilyen irányba is, mi miatt?

2022. máj. 1. 10:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Megtanultam lesz@rni és kezelni a trollokat. Illetve tudom szűrni hogy kb. melyik sanszos kamu kérdés és melyik nem.

Amugy a kamu embereken, a troll embereken a frusztrált embereken és a tomboló embereken kívül egész értékes oldal lenne, ha mindenki tényleg arra használná az oldalt ami valójában.

Az emberek egész jó linkeket osztanak meg legyen az étrend, étel elkészítése, szakmai kérdések mind hobbi, tanulmányok, állattartás. Csak hát nem ártana egy szűrő motor ami kiszűri a romboló típusú embereket, akik trollkodnak, vagy kamuznak vagy untatják az embereket az értelmetlen nem kérdésükkel.

2022. máj. 1. 10:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából ugyanannyit használom évek óta.

Szex és párkapcsolatok témákba már nem írok egy jó ideje, mert nincs értelme

2022. máj. 1. 10:50
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Ha ideges vagyok, szorongok, használom erősebben ahelyett, hogy a problémám megoldásával foglalkoznék.
2022. máj. 1. 11:40
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos, nem arra van használva, amire eredetileg kitalálták. Anonim vitafórumként használják sokan.

Az meg különösen visszatetsző, amikor egyesek úgy kommentelnek, hogy valójában nem is tudnak/akarnak válaszolni a kérdésre, csak letámadják a kérdezőt, hogy merészelt feltenni egy kérdést egy kérdezz-felelek weboldalon, meg degradáló, pejoratív megnyilvánulást tesznek, minden érdemi információtartalom nélkül. Valószínűleg itt vezetik le a frusztrációikat, de az üzemeltetőknek jobban kellene figyelni rá, hogy kizárják azokat, akik gyakran művelik ezt.

A magam részéről már elhatároztam, hogy lassan lelépek innen.

2022. máj. 14. 13:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly ilyenkor képes voltam napi szinten több órát (5+) itt tölteni, míg mostanra ez nagyon maximum 1 órára redukálódott. Viszont az rám is igaz, hogy többet használom olyankor, amikor a szorongásom felerősödik, ez egyfajta figyelemelterelés, hogy addig se a problémámmal foglalkozzak.

A trollok, frusztrált tagok miatt használom kevesebbet, meg a "mindenkit lepontozok" emberek is hozzátettek ehhez. A "valóéletben" is vannak gondok, legalább az itteni negativizmustól próbálom védeni magam. Tudom, hogy nem kellene velük foglalkozni, de sajnos mégis nagyon sokat rontanak az oldal színvonalán, és egy idő után már szinte fárasztó, hogy mennyire túlsúlyban tudnak lenni a normális, nem romboló tagokkal szemben. Pedig amúgy tényleg remek oldal lenne, alapötlet és megvalósítás terén is, csak kár, hogy ilyen pár tag viselkedése.

2022. máj. 15. 14:12
 6/11 NTBS ***** válasza:
Ha van időm használom, ha nincs nem. Februárban regisztráltam.
2022. júl. 14. 09:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Egyre kevesebbet vagyok fent.

Ma pl. olyanokat írkáltak levélben, hogy öljem meg magam, csak mert negatívat írtam túlsúlyosakról.

Tele van az oldal wannabe pszichológussal, kötekedőművészekkel, akik nevelni, okoskodni akarnak csak, bezzeg érdemben alig tud valaki válaszolni az adott kérdésre, legyen szó macskás kérdésről vagy fordításról.

2022. júl. 14. 10:22
 8/11 anonim ***** válasza:
12%

"Amugy a kamu embereken, a troll embereken a frusztrált embereken és a tomboló embereken kívül egész értékes oldal lenne, ha mindenki tényleg arra használná az oldalt ami valójában."

Ezek nélkül üres oldal lenne.

2022. júl. 14. 11:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Túl sokat,. túl sok időt vesztegetek itt megint és utálom magam érte. Öt évig be sem léptem, most meg minden nap
2022. júl. 15. 10:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Összevissza. Korszakaim vannak.
2022. júl. 15. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!