Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak magammal, hogy...

Mit csináljak magammal, hogy ne legyek energiavámpír?

Figyelt kérdés
Nagyon bánt hogy hiába próbálok kedves, empatikus, segítőkész lenni mindenkivel, és igyekszem barátkozni, ismerkedni, mégis általában inkább leépítem a kapcsolataimat mint föl, mert hajlamos vagyok túlságosan őszinte és érzelgős lenni, főleg lányokkal, aminek általában az az eredménye hogy megromlik velük a kapcsolat, én meg padlóra kerülök. Nem akarok ilyen energiavámpír lenni aki állandóan a lelkivilágával traktál másokat akikkel barátkozni akar, de önkéntelenül is mindig így sikerül a végére. Mit tudok tenni hogy ez megváltozzon?

2022. ápr. 25. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Azt, hogy egyrészt tudatosan javítassz a mentáis egészségeden, igyekszel kikerülni a negatív mókuskerékből.

Keress 1-2 hobbit, sportot. Vezesd le a negatív érzelmeidet, és igyekezz szembenézni a traumákkal és meggyógyulni.

Egy pszcihológus kellene, mert a barátok nem fognak tudni ilyen mértékben segíteni.

Illetve a barátaidtól is kérj engedélyt a szüttyögésre, ne csak nyakon öntsd vele őket.

És tanulj meg meghallgatni másokat, ott lenni ha kellessz.

2022. ápr. 25. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Én szívesen beszélgetnék veled
2022. ápr. 25. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Régebben én is ilyen voltam nekem sikerült megváltoznom drukkolok, hogy neked is sikerüljön.:)
2022. ápr. 25. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Félsz!

[link]

2022. ápr. 25. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
A félelem leküzdése szorongás és fóbia nélkül [így válhatsz félelem nélkülivé]
2022. ápr. 25. 13:15
 6/7 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 25. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem az segített, hogy elkezdtem megkeresni a pozitív dolgokat, a negatív helyzetekben is. Például, (amúgy megtörtént helyzet) lerobbant a kocsi, el be kellett bikázni, a bikázó autóra meg várni kellett. Jó, hogy a 11edik kerületben történt, és nem a 8ban. Ilyenekre gondolok, meg pl. hogy jó, hogy fáradt vagyok, de befejeztem 1-2 dolgot, amit régebb óta szerettem volna, és nem bsztam el csak szimplán napot.
2022. ápr. 25. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!