Mit csináljak magammal, hogy ne legyek energiavámpír?
Figyelt kérdés
Nagyon bánt hogy hiába próbálok kedves, empatikus, segítőkész lenni mindenkivel, és igyekszem barátkozni, ismerkedni, mégis általában inkább leépítem a kapcsolataimat mint föl, mert hajlamos vagyok túlságosan őszinte és érzelgős lenni, főleg lányokkal, aminek általában az az eredménye hogy megromlik velük a kapcsolat, én meg padlóra kerülök. Nem akarok ilyen energiavámpír lenni aki állandóan a lelkivilágával traktál másokat akikkel barátkozni akar, de önkéntelenül is mindig így sikerül a végére. Mit tudok tenni hogy ez megváltozzon?2022. ápr. 25. 12:12
1/7 anonim válasza:
Azt, hogy egyrészt tudatosan javítassz a mentáis egészségeden, igyekszel kikerülni a negatív mókuskerékből.
Keress 1-2 hobbit, sportot. Vezesd le a negatív érzelmeidet, és igyekezz szembenézni a traumákkal és meggyógyulni.
Egy pszcihológus kellene, mert a barátok nem fognak tudni ilyen mértékben segíteni.
Illetve a barátaidtól is kérj engedélyt a szüttyögésre, ne csak nyakon öntsd vele őket.
És tanulj meg meghallgatni másokat, ott lenni ha kellessz.
3/7 anonim válasza:
Régebben én is ilyen voltam nekem sikerült megváltoznom drukkolok, hogy neked is sikerüljön.:)
5/7 anonim válasza:
A félelem leküzdése szorongás és fóbia nélkül [így válhatsz félelem nélkülivé]
7/7 anonim válasza:
Nekem az segített, hogy elkezdtem megkeresni a pozitív dolgokat, a negatív helyzetekben is. Például, (amúgy megtörtént helyzet) lerobbant a kocsi, el be kellett bikázni, a bikázó autóra meg várni kellett. Jó, hogy a 11edik kerületben történt, és nem a 8ban. Ilyenekre gondolok, meg pl. hogy jó, hogy fáradt vagyok, de befejeztem 1-2 dolgot, amit régebb óta szerettem volna, és nem bsztam el csak szimplán napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!