Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha kiderülne mindenkiről a...

Ha kiderülne mindenkiről a neve és lakcíme, akkor melyik kérdésed/válaszod szégyelnéd a legjobban itt?

Figyelt kérdés

Sőt, az ismerőseid, kollégáid megkapnák az itteni kérdéseid, amiket te kérdeztél, vagy válaszoltál.

Csak kíváncsiság, hogy mik azok, amik még a saját értékrendszer szerint is kritikán aluli

2022. ápr. 24. 16:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Mennyire gyorsan halna el az oldal, ha kiderülne, hogy itt mindenki be van azonosítva, és mindenkinek megvan a levelezése?"

Semennyire, mert sosem az számít mit mondanak / írnak, hanem az, hogy KI írja.

Márpedig ez az pont amit INTERNETEN sosem tudhatsz biztosra, mert a gép előtt, a tablet előtt vagy a wifi előtt bárki lehet akár egyszerre többen is.

2022. jún. 13. 10:19
 22/31 anonim ***** válasza:

Kérdés: egy transzokkal kapcsolatos, elég hosszú lett, 1 ember elég rendesen le is vezette az életét, a végén kiderült hogy alkohol/drog és egyéb mentális problémái voltak, mert nem tudta magát elfogadni stb és ugye itthon nem lehetséges amit szeretnének... én normálisan kérdeztem/válaszoltam, ezzel nem volt semmi extra baj, de kb mindenki erősen betámadta a válaszolót és a "témát".

Ezért bánom már, hogy "teret" adtam ilyesminek..

Mai napig nem támogatom az átalakításukat, számomra mindig furcsa marad, de inkább nem írok/mondok már semmit, mert óriási kommentcsata lesz belőle állandóan, a való életben pedig ha olyan cégnél dolgozol, akár az állásod is veszélybe kerülhet...

2022. jún. 13. 14:30
 23/31 anonim ***** válasza:

17-es ez nem igy mukodik. Eloszor is van GDPR ami a szemelyi jogokat vedi. Az adatvedelmi szabalyzat elolvasasa nem artana.

Egyebkent mar a kerdesed is enyhen szolva necces. Mert aki ilyet csinal az black hat hacker.

Harmadreszt, ha valami buncselekmeny gyanus azt a moderatoroknak is jelentenie kell a rendorseg fele. Egyebkent a rendorsegnek biroi vegzessel barmilyen kerdest at kell adniuk.

Amugy meg pl. Chat oldalakon ilyen oldalakon alapbol kellene lennie kereso motornak amik szavakra szürnek.

Csak csöndben szòlok hogy az oldalon anonimek vagytok név nélkül de a nickneveteket regisztraciotokat ip cimeteket azt jegyzi az oldal rendszere.

Szerintem sokan nem olvassak el az adatvedelmi szabalyzatot es az oldal szabalyzatat.

Es szerintem ez a kerdes azert problemas mert alapbol kene lennie minden embernek még anonim is egy iratlan etikai es erkolcsi becsuletes hozzaallasa.

Mint ahogy a regisztraltak kozott is tobb mindenki egymas moge all es jelenti az olyan kerdeseket amik buncselekmeny gyanusak.

Szerintem undorìtó, hogy pl. Valaki a szexualis aberacioival arcol es azt hiszi nincs nyoma interneten.

2022. jún. 13. 18:17
 24/31 anonim ***** válasza:
21-es az lehet de a gep szolgaltatoja megtudja mondani hova tartozik a gep es meg ha nem is a gazdaja irta az is egy nyom mert ezt igazolva ne hidd hogy egy biztonsagvedelmi szakember ne tudna kideriteni ki hasznalta mas gepet.
2022. jún. 13. 18:20
 25/31 anonim ***** válasza:
23 elképesztő naiv vagy, ha azt hiszed, hogy az ilyen dolgokat a hírszerzés betartja lol
2022. jún. 13. 20:56
 26/31 anonim ***** válasza:

25-ös nektek meg üldözési màniàtok van.

Szerinted az àltalad kitalàlt "hìrszerzést" egy tizes skàlàn mennyire érdekli az, hogy valaki pl. unatkozik otthon és kamu kérdéseket gyàrt. Vagy, hogy csillàmpónit vegyen a baràtnöjének az illetö. Vagy az, hogy ha az egyik a masikat nezi az mar tetszes es lehetne sorolni.

De amugy volt olyan kerdes itt amibol peres ugy lett.

Amugy pl. a gyakori kerdesekrol szindarabot is keszitettek 2018-ban.

Wikipediat olvasd el hivatkozasok is vannak.

Egyebkent teny hogy bizonyos ember tìpusok nagyon csunyan bullying formajaban nyilvanulnak meg es az is teny hogy tobben vannak akik az oldalt masok lejaratasara es masok zaklatasara hasznaljak. Ezek az emberek az egyetemes emberi jogokat nem olvastak.

Nekem is volt mar ebben reszem a bullyingben. Nem is egyszer itt. Csak mert mertem valaszolni egy-egy kerdeshez es privatban nyomdafesteket nem turo modon elkezdtek irkalni nekem addig mig le nem tiltottam az illetot az elso ilyen levele utan.

Szerintem az itt levoknek kéne elgondolkodniuk hogy mi is lenne az oldal lènyege. Sokan nem arra hasznàljàk ami. Ez a problema ezekkel az oldalakkal. Szerintem nem nagyon van értelme veszödni ilyen oldal megalkotasaval mert az emberek nem elég felnöttek ezekhez az oldalakhoz es gyakran csinalnak szornyet egy amugy jo oldalbol. Mert nyilvan nem ezert alkottak azok akik ezt az oldalt kitalaltak. Anonimitas ide vagy oda az emberek nem tudjak az anonimitas igazi értékét és gyakran az ego erosebb vagy a frusztraciojuk levezetese minthogy megertsek mi ennek az oldalnak a lenyege. Pl. a legnagyobb értéke hogy sok ember segìthet egymasnak. Ez lenne a lényege. Anno 2006-ban ezert alkottak meg mikor meg csak keves topic volt.

2022. jún. 13. 22:31
 27/31 anonim ***** válasza:

Egyetemes emberi jogok úgy baromság ahogy van

Azt ajánlom, hogy nézd végig a Homelandnek azt az évadát, amikor az elnököt ki akarják nyírni, és hogy hogyan dolgoztak az oroszok, meg a CIA, és hogyan működnek ezek a dolgok. Jóval többet tudnak rólad a kereséseid, időtöltésed, internetes szokásaid alapján, mint gondolnád. Komplett tanulmányt tudnának arról írni, hogy milyen a személyiséged. A tömegmanipulációhoz, hogy ezt mindenkiről tudják, és mindenkit így ismerjenek, elengedhetetlen.

2022. jún. 13. 22:38
 28/31 anonim ***** válasza:
Egyébbként a fidesz egy honapja változtatott a törvényen, és már nem kell semmiféle engedély a titkos lehallgatáshoz megfigyeléshez. Hanem a rendőrség korlátlanul bármít megtehet. Régebben birosági engedély kellett.
2022. jún. 14. 00:08
 29/31 anonim ***** válasza:
28 forrás?
2022. jún. 14. 00:18
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha ennyire fostok, akkor használjátok vpnt és tört 🤣
2022. jún. 14. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!