Aki mindenkiről rosszat mond, jó eséllyel rólunk is?
Figyelt kérdés
Ismerős, kb mindenkit szid a háta mögött, aki él és mozog.
Velem hol jóban van, hol rosszban. Mindezt úgy, hogy nálam aztán nem változik vele kapcsolatban semmi.
Szemtől szemben mindenkivel tündéri kedves, mosolygós, de ha tudnák, a hátuk mögött miket beszél...
Úgy elképzeltem, rólam miket mondhat.
2021. ápr. 19. 07:51
1/10 anonim válasza:
Bizony, én a saját páromnál tapasztaltam azt, aki most már az exem.
2021. ápr. 19. 08:11
2/10 anonim válasza:
Igen, az én exem is ezt csinálta. Szidott mindenkit, aztán kiderül, hogy engem is. Most egy olyan nővel van együtt (kolléganő) akit előtte elhordott mindennek plussz a nő gyerekét is.
2021. ápr. 19. 08:13
3/10 anonim válasza:
Nekem is volt egy barátnőm, és egyszer egy hozzátartozója nem teljesen volt magánál, és minden visszamondott.. úgyhogy igen, nagy eséllyel te sem vagy kivétel. Én megszakítottam vele a kapcsolatot.
2021. ápr. 19. 08:13
4/10 anonim válasza:
Ezért nem érdemes seniivel sem tartani a kapcsolatot.
2021. ápr. 19. 09:28
5/10 anonim válasza:
30 év tapasztalata azt mondatja velem, hogy aki másokat szid, az téged is a hátad mögött. Fiatal és naiv koromban úgy voltam vele, hogy velem biztos nem ilyen. Aztán utólag mindig kiderült, hogy de.
Szóval az ilyen embert messzire el kell kerülni.
2021. ápr. 19. 10:29
6/10 anonim válasza:
Én az edzőmmel vagyok így. Mindenki háta mögött elég durva, tiszteletlen, néha már rosszindulatú megjegyzéseket tesz, de szemtől szembe meg (bár határozott és szókimondó) mégis kedves és mosolygós. Olyankor szinte nyoma sincs az előbb említett megjegyzéseknek. Régebb óta ismerem, azt hittem én valami csoda folytán kivétel vagyok, rólam nem mond ilyeneket. Nos, tévedtem. Akkor koppantam, amikor egy másik lánnyal karöltve beszéltek rólam, amikor azt hitték, hogy nem hallom..
Szóval ez elég rendesen felért egy arcon csapással, így azt mondanám, hogy aki mindenkit szid, ő minket is szid. Csak épp másnak..
2021. ápr. 19. 11:37
7/10 anonim válasza:
Én exem is ezt csinálja, de még a saját anyját is elhordta mindennek, de hozzá járt kuncsorogni pénzért. A kollégáinkat (egy helyen dolgoztunk) nekem beszélte ki, hogy milyen hibáik vannak, meg milyen sz*réletűek, persze face to face meg tök kedves volt velük ezért imádták őt.. Valószínűleg engem meg nekik beszélt ki.. 🤷🏼♂️
2021. máj. 18. 02:46
8/10 A kérdező kommentje:
Na igen, de van egy ilyen előnye a dolognak, ha ez kiderül, az illető lapátra kerül mindenhol.
Nekem is van egy ilyen ismerősöm, de a személyisége valahogy mégis kárpótol mindenért.
2021. máj. 18. 02:52
9/10 anonim válasza:
Soha nem derül ki, tapasztalatból mondom, hogy az ilyen emberek olyan gerinctelenül rafináltak, hogy nem leher velük mit kezdeni.. legalábbis én nem találtam meg a módját, máskülönben biztos, hogy kijátszanám exemnél..
2021. máj. 18. 03:06
10/10 anonim válasza:
Amúgy igen, nem nagyon buknak le, maximum 1-1 személynél, de ő meg nyilván nem rohan árulkodni minden barátjának. Az lenne nagyon koppanás az ilyen embereknek, ha egy többszemélyes társaság előtt lepleződne le, aztán jól faképnél hagynák. Azt hiszem megtanulná, hogy mikor ne ugasson feleslegesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!