Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha kiderülne mindenkiről a...

Ha kiderülne mindenkiről a neve és lakcíme, akkor melyik kérdésed/válaszod szégyelnéd a legjobban itt?

Figyelt kérdés

Sőt, az ismerőseid, kollégáid megkapnák az itteni kérdéseid, amiket te kérdeztél, vagy válaszoltál.

Csak kíváncsiság, hogy mik azok, amik még a saját értékrendszer szerint is kritikán aluli

2022. ápr. 24. 16:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, ami kritikán aluli vállalhatatlan, viszont az intimebb kérdéseket-válaszokat nyilván kellemetlen lenne feltárni a nagyvilágnak. Pl itt anoniman megválaszoltam, hogy mi volt a legextrémebb hely ahol maszturbáltam, az ismerõsi körönben azért ezt nem osztanám meg :D
2022. ápr. 25. 09:06
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy kérdésem nemrég, hogy mi a legperverzebb legundorítóbb dolog amit valaha csináltál. Egyszer már törölték eztba kérdést mert leírtam a sztorit, úgyhogy itt csak privátban írtam le annak akit érdekelt. De végül kommentbe kiírtam. Elég gáz lenne, ha az ismerőseim ezt megtudnák. Mondjuk inkább röhögnék csak, nem érdekelne, de tudom nem nagyon akarnának utána szóbaállni velem.
2022. ápr. 26. 01:38
 13/31 anonim ***** válasza:

A privátok, illetve válaszok közül egyiket sem szégyellem, vagy tartom problémásnak semmilyen téren sem, még csak minimálisan sem. Olyan dolgokat írok, amiket arccal és névvel is vállalnék.

Ami pedig a kérdéseket illeti.. nincs belőlük sok, gyorsan most át is futottam őket, és talán 3 olyan lenne, amit azért nem szeretném, ha ismerős olvasna. Ebből egy a mentális egészség témába tartozik, a többi viszont itt íródott, a volt legjobb barátnőmről. Nem járatom őt le, vagy szapulom, csak elég sok mindent tűrtem és kíváncsi voltam külsősök véleményére.

2022. ápr. 29. 11:36
 14/31 anonim ***** válasza:
12, leírod nekem is?:)
2022. jún. 12. 12:36
 15/31 anonim ***** válasza:
Én nem helyesen lövöm be az önfeltárás mértékét, privátokban kényszeresen vállalva a nevem. Ezzel akár vissza is élhetne a másik, mégis ezt csinálom. Szinte minden üzenetem szégyellném szélesebb körben, vagy elítélőbb emberek előtt.
2022. jún. 12. 17:42
 16/31 anonim ***** válasza:
Volt itt egy youtuber aki több embernek is írt fenyegetést hogy feljelenti az itt leírt véleményéért, de ezt mégsem tudta megtenni. Végül úgy berágtak rá a kommentelők, hogy ő lett feljelentve és megbüntetve is komoly pénzbírságot kapott . Ez a karma. Itt senkiről nem derül ki semmi, megirhatja bárki a véleményét.
2022. jún. 12. 23:56
 17/31 anonim ***** válasza:
16 szerinted a titkosszolgálatok nem látják, hogy ki mit írkál itt? Az más kérdés, hogy nem fognak egy feljelentés esetén eredményesen eljárni, főleg ha ilyen piti ügyről van szó, mint a youtuber amit akart. A hírszerzés legfontosabb alapja, nem az információ megszerzése, hanem az, hogy az ellenség ne tudja, hogy az infó megvan. Mennyire gyorsan halna el az oldal, ha kiderülne, hogy itt mindenki be van azonosítva, és mindenkinek megvan a levelezése? Sőt valószínűleg az egész oldal mögött álló cég meg emberek egy front, amit a titkosszolgálat készített.
2022. jún. 13. 00:05
 18/31 A kérdező kommentje:
De hát az 17, mi más oka, célja lenne?
2022. jún. 13. 01:16
 19/31 anonim ***** válasza:
Egyike se, egyébként meg Csepel Árpád u 10. Sok sikert ;)
2022. jún. 13. 10:16
 20/31 anonim ***** válasza:

"a titkosszolgálatok nem látják, hogy ki mit írkál itt?"

Hú dehogynem, fogy is a xanax raklapszámra...

2022. jún. 13. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!