Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Általában a proli, igénytelen...

Általában a proli, igénytelen emberek cigiznek?

Figyelt kérdés

Akiket cigizni látok, általában:

- lezüllött alkeszek

- csövesek

- építőipari melósok

- egyéb prolik

és van az a 5%-nyi bagós, akik normális emberek benyomását keltik, nem tudom soha elképzelni, hogy hogy züllenek le arra a szintre, hogy cigizzenek.

2022. ápr. 24. 15:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én Kőbányán élek, itt szerintem még az óvodás gyerek is dohányzik.

Komolyan mondom szinde mindenki szájában ott lóg a bagó. Állnak sorban a Spar előtt és dohányoznak, a kocsiban ülve is dohányoznak. Kinézek az ablakon és a szembe panelnál rengeteg dohányost látok a nyitott folyosókon.

A szomszédaim albérlők, élnek egymás hegyén-hátán, konkrétan az összes láncdohányos, minden nap 2x ürítik a púposra rakott hamutálat. Reggel úgy indít mindegyik, hogy 2-3 szál cigi.

11. kerületben is voltak dohányosok, de ilyen "lejárós" láncdohányos csak 1-2. Ott inkább a társasági dohányzás volt jellemző összejöveteleken.

2022. ápr. 25. 12:42
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen. És a DK-ra szavaznak.
2022. máj. 3. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

Egyet értek a proli igénytelen emberek cigiznek

A XX. században sokkal szabadabban ment a dohány cégek reklámja és bizony pénzért bármit a lényeg az hogy jól álljon a modell kisasszony kezében az a cigaretta. Akkor még nem hozták összefüggésbe a züllöttséggel és a trógersággal nem látták a hosszú távú következményeit.

2022. máj. 16. 22:20
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

nem kizárólag, de biztos vagyok benne, hogy az alacsonyabb végzettségű, igénytelen emberek körében gyakoribb a dohányzás.

vidéken élek, és ezt tapasztalom.

2022. jún. 20. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!