Mi az oka annak hogy a mai slágerek általában igénytelen zenék?
Ne haragudj, de Es Sheerant összehasonlítani Gagával és Bieberrel...sztem ez elég erős. Attól még, hogy NEKED nem tetszik, nem lesz igénytelen. Szerintem meg ennyi erővel a metál igénytelen, mert fujj, csak hörgés, nekem nem jön be.
Mellesleg mindig divat fikázni az adott kor slágereit. A Backstreet Boys, Beyonce, Wannabe, Britney Spears is kapott ugyanilyen fikázást.
Már bocs, de miért én magyarázkodjak? (Bár egyébként azért, mert van mondanivalójuk, szép a zene is és nem playbackből, tuc-tucból vannak megkreálva meg Sheeran élőben is tud énekelni, vannak sztárok, akik nagy csalódások voltak élőben a stúdiós hangjukhoz képest. Ennyi elég?)
Talán előbb neked kéne, aki fikázni kezdte ugyanúgy mindenféle kézzelfogható indok nélkül.
Húhh.. jó, most megnyugodtam, hogy nem csak én érzem őket ilyeneknek! Mármint rossznak és igénytelennek nem mondanám, inkább ízlés dolga, de nekem például abszolút nem jönnek be ezek a mai zenék! Fiatal vagyok (32), de szerintem 1957 és 2013 között készültek a legjobb zenék a világon, viszont az utóbbi 6 évben csak pár elszórt morzsa, ami tényleg jó (Apuveddmeg, Despacito, Mindenki táncol), de azon kívül semmi, a popzene is kezd kissé monoton lenni, sehol egy fülbemászó dallam! :( Youtube-on persze azt hallgatok, amit akarok, és a Retro Rádió is igazi kikapcsolódás, de például bent a cégnél amikor hébe-hóba hallom, hogy megy a Rádió 1, nekem olyan unalmasak ezek a "mai slágerek"!
Hogy ezekre miért kattan rá a tömeg, azt én sem tudom! :/
A modern talking,michel jackson,bonney m,kft,omega,kozsó,rgo, szerű zenekarok,zenészek csak a 80-as évekig voltak.
Ma meg lilg,nótár mari,ed shiren,meg nevenincs,egyszámos fostalicska bandák,"zenészek„ terrorizálják a jóizlést.
Remélem azzal tisztában vagy, hogy a Modern Talking, Boney M, Kozsó a legtökéletesebb megtestesítői a degenerált gagyipopnak.
Amennyiben irónia volt, akkor elnézést kérek, mert ezen az oldalon ma már nem könnyű eldönteni, mit gondol valaki komolyan és mit nem.
Korábbról ilyen vagy ehhez hasonló kérdések voltak, talán valamelyikben ott van a neked tetsző válasz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__10128025-mi..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__10128639-a-..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__10007006-te..
Egyébként van pár banda a mai mainstreamben is, akik nem trash zenéket gyártanak. Csak nem Bieber, Grande és társaik között kell keresni őket.
A sláger attól sláger, hogy sokan hallják sokszor. Jó esetben maguktól is meghallgatják. De addig rengetegszer az agyukba kell tolni, főleg rádiókban, zenei tv csatornákon, na meg a youtube beajánlásaiban. A régi slágerekkel ez megvolt, a mostaniak folyamatban vannak. Rádiózz többet és engedj a youtubenak, s megszépül az életed, trallala...
Hohohó! Ne bagatellizáljuk el, ez az iparág jó ideje a sulykolásra épít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!