Általában a proli, igénytelen emberek cigiznek?
Akiket cigizni látok, általában:
- lezüllött alkeszek
- csövesek
- építőipari melósok
- egyéb prolik
és van az a 5%-nyi bagós, akik normális emberek benyomását keltik, nem tudom soha elképzelni, hogy hogy züllenek le arra a szintre, hogy cigizzenek.
Mi számít neked prolinak? Nézd meg a 20. század embereinek 80% át amikor még divat volt a dohányzás. Tudósok, szinészek, énekesek, politikusok voltak köztük.
Manapság is elég sokan szívják, híres emberek is, csak már nem látni annyi helyen.
20. században még az asszonyverés is elfogadott volt.
Akkoriban nem tudta senki még a káros hatásait sem.
Nem.
Fitalka lehetsz még, gyerekes a felfogásod.
A cigaretta egy szenvedélybetegség, nem függ beosztástól vagy igénytelenségtől.
Nekem van SC és pénzügyi vezető ismerősöm aki dohányzik és van bőven alkalmazottkènt dolgozó ismerősöm, de lezüllött és proli egy sem. Pláne, hogy 2 ezer forint egy db cigarette.
Nem.Az dohányzik aki függő.Teljesen mindegy "proli" e vagy sem :D
Igazgatók,tanárok,orvosok is szívják,akkor?Ők is proli igénytelenek?:P
Én mintha azt érezném, hogy "értelmiségiből" kevesebb a dohányos.
Alapból mintha egyre kevesebb lenne.
Hát én 1600 fős cégnél dolgozom, és ugyan van home office, ami torzítja, de maximum 4-5 embert látni egyszerre az irodaház előtt cigizni. A csapatból 1 dohányos van, ő is iqos-t szív, illetve néhány kocadohányos, de ők annyira kocadohányosok, hogy hónapok alatt tudtam, meg hogy azok, mert nem mentek ki rágyújtani.
Alacsonyabb végzettséget, kevesebb elméleti tudást igénylő munkák végzőinél nagyobb a dohányosok aránya, de szerencsére mintha ott is kikopóban lenne.
(Eleve leszállok a villamosról reggel kisebb tömegben, ott a többség gyalogol 5-10 percet és általában maximum 1 szokott füstölni. Mondjuk nem dohányzóként az is zavar, de az 1 akkor is jó arány. A többi nem dohányzó vagy nem erős dohányos. Egy erős dohányos ugyanis rágyújt, ha éppen leszállt a villamosról és nemsokára beér a melóba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!