Miért vannak ilyen fura tulajdonságaim?🍃☁️
Már ha ezeket annak lehetne hívni.
Sokszor szeretem nézni ahogy a fűszálakat fújja a szél vagy a fa leveleket, apróbb virágokat főleg viharos, szürke időben. Nem tudom miért de valahogy magával ragad. Ennek nagy jelentőséget tulajdonítok valamiért. Meg amikor ilyen viharos az idő és szürke felhők jönnek, sokáig tudnám nézni őket, amúgy ha napos szép idő van akkor is de ha vihar akkor valahogy szebb és felfrissült közben az idő így még jobb. Meg szeretem nagyon ha nyírják a füvet és imádom szagolni a friss fű illatot, amúgy én a pince illatot is szeretem amit mások nem de az ilyen dohos pince illatot valamiért kedvelem. :D Annyira egyedül érzem magam ezzel, meg ha megkérdeznék erről másokat, dilisnek hinnének :D. Valaminek szokták hívni ezt a dolgot vagy úgy nincs jelentősége? 24N vagyok...
A legtöbb ember szereti a természetet, az apró mozzanatait. Normális.
A pince szaga ami furább, de az se beteg vagy ilyesmi.
Ahogy előttem is mondták nincs ebben semmi fura, szimplán nem az átlagos anyagias dolgok kötnek le avagy mozgatnak meg.
Én is így vagyok ezzel, teszem azt ha rossz kedvem van avagy csak elmélkednék elmegyek a közeli arborétumba sétálni vagy "nézni ki a fejemből", külön plusz pont, hogy sosincs tömeg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!