Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak ilyen fura...

Miért vannak ilyen fura tulajdonságaim?🍃☁️

Figyelt kérdés

Már ha ezeket annak lehetne hívni.

Sokszor szeretem nézni ahogy a fűszálakat fújja a szél vagy a fa leveleket, apróbb virágokat főleg viharos, szürke időben. Nem tudom miért de valahogy magával ragad. Ennek nagy jelentőséget tulajdonítok valamiért. Meg amikor ilyen viharos az idő és szürke felhők jönnek, sokáig tudnám nézni őket, amúgy ha napos szép idő van akkor is de ha vihar akkor valahogy szebb és felfrissült közben az idő így még jobb. Meg szeretem nagyon ha nyírják a füvet és imádom szagolni a friss fű illatot, amúgy én a pince illatot is szeretem amit mások nem de az ilyen dohos pince illatot valamiért kedvelem. :D Annyira egyedül érzem magam ezzel, meg ha megkérdeznék erről másokat, dilisnek hinnének :D. Valaminek szokták hívni ezt a dolgot vagy úgy nincs jelentősége? 24N vagyok...

2022. ápr. 21. 16:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy vagy dilis, szerintem a legtöbb embernek vannak ehhez hasonló furcsaságai.
2022. ápr. 21. 16:43
 2/12 anonim válasza:
100%
Igen, semmi baj ezzel és ha úgy érzed hogy a Te életedben ennek van fontossága akkor legyen de alapból teljesen normális emberi dolgok ezek, szerintem nem kell túlgondolni.
2022. ápr. 21. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
8%
Nem vagy egyedül ezeket a dolgokat én is szeretem, betépve (bár sajnos ritkán mostanában) is hatalmas flash.
2022. ápr. 21. 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:
15%
Elvagy veszeve.
2022. ápr. 21. 16:53
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

A legtöbb ember szereti a természetet, az apró mozzanatait. Normális.

A pince szaga ami furább, de az se beteg vagy ilyesmi.

2022. ápr. 21. 16:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi gond. Lenyűgöz és magával ragad téged a természet. A természet megmutatkozó erejét szereted csodálni. Én is ilyen vagyok, mint te. Pl imádom a zivatart, elkápráztat. Órákig tudom nézi a cikázó villámokat. A dohos pince szag is normális, az agyad pozitív élményhez köti, vagy szimplán a gyerekkorhoz, ilyesmihez. Illetve a pincénél maga a föld szag is ugye a természet szaga. Mindenkinek vannak ilyen dolgai.
2022. ápr. 21. 16:56
 7/12 A kérdező kommentje:
4.Pontosan miért is? így nem igazán értem mit akarsz mondani..
2022. ápr. 21. 17:10
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Ahogy előttem is mondták nincs ebben semmi fura, szimplán nem az átlagos anyagias dolgok kötnek le avagy mozgatnak meg.

Én is így vagyok ezzel, teszem azt ha rossz kedvem van avagy csak elmélkednék elmegyek a közeli arborétumba sétálni vagy "nézni ki a fejemből", külön plusz pont, hogy sosincs tömeg.

2022. ápr. 21. 17:18
 9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2022. ápr. 21. 17:21
 10/12 Firedoom ***** válasza:
78%
Teljesen normalis. Nemreg lattam egy kepet nehany korbe pakolt korol, teljesen lenyugozott es vagy fel oran keresztul bamultam. Ugyan igy vagyok a hegyekkel meg meg ezzel azzal. Csak megerositeni tudom a korabban szolokat: teljesen normalis
2022. ápr. 21. 17:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!